Noorderdiep 472 9521 BR Nieuw-Buinen

€ 385.000
k.k.
Bricknet - Woonhuis - Koop - Noorderdiep 472 9521 BR Nieuw-Buinen Drenthe

Over deze woning

UNIEK OBJECT!

Wij mogen u te koop aanbieden dit uniek object gelegen op een ruim perceel van totaal 1.519m² met maar liefst twee panden waaronder een semi-bungalow en een vrijstaande ‘’woning’’! Lees gauw verder voor meer informatie.

Huidige situatie
Het betreft een perceel van totaal 1.519m² met hierop twee panden waaronder de semi-bungalow (huisnummer 472) en een vrijstaande woning (huisnummer 470). Huis met het nummer 470 is een vrijstaande woning en werd voormalig gebruikt als werkplaats. De woning is niet voorzien van woonvoorzieningen zoals een badkamer/keuken. Het geheel kan apart verkocht worden waarbij na verkoop de percelen worden gesplitst groot als door het kadaster zal blijken. Hierbij zal rekening worden gehouden met een inrit bij het huis nummer 470 van circa 3/3,5m² vanaf de woning.
Vraagprijs semi-bungalow (huisnummer 472) €385.000 k.k.
Vraagprijs vrijstaande woning (huisnummer 470) €110.000 k.k.

In het vooroverleg bij de gemeente werd positief gereageerd ten aanzien van de perceelsplitsing. Tevens zal er dan een bestemmingswijziging plaatsvinden naar wonen. De procedure om een formele aanvraag omgevingsvergunning is in gang gezet.

In overleg met de verkopers is het dus mogelijk object geheel of gesplitst te kopen.

Semibungalow huisnummer 472
Deze vrijstaande semibungalow met inpandige garage en ruime carport is geschikt voor meerdere auto’s. Volledig leven op de begane grond is mogelijk dus zeer geschikt voor senioren! Tevens is de woning uitermate geschikt om zowel te wonen als werken gezien de huidige bestemming ‘’gemengd’’ op het perceel.

De woning is in het jaar 1973 traditioneel gebouwd in spouw en in de loop der jaren gerenoveerd. De woning beschikt over maar liefst vier ruime slaapkamers. De woonkamer en keuken is zeer licht en ruim opgezet met grote raampartijen en openslaande deuren naar de tuin.

Voorgaande bewoner heeft in de tuin een grote tennisbaan gerealiseerd. Deze kan na enig onderhoud weer in gebruik worden genomen. De tuin is gesitueerd op het zuidoosten waardoor u vrijwel de gehele dag kunt genieten van de zon. Aan de achterzijde van de woning vindt u zonneschermen.

Indeling semibungalow
Begane grond: royale hal/entree met open trap naar de eerste verdieping; meterkast; toiletruimte met fontein; tussenhal naar de ruime slaapkamer; badkamer voorzien van wastafelmeubel, douche en luxe ligbad; vanuit de hal toegang tot de ruime woonkamer voorzien van grote raampartijen en houtkachel; leefkeuken met openslaande deuren en diverse inbouwapparatuur (inductiekookplaat, wasemkapmagnetron, vaatwasser en koelkast); hal met toegang tot de inpandige garage; cv-ruimte met trap naar de slaapkamer boven de garage.
Eerste verdieping: overloop met vide; vaste kastruimte; twee slaapkamers met vaste kastruimte. Tevens nog een vierde slaapkamer aanwezig boven de garage welke toegankelijk is vanuit de hal/cv-ruimte.

Conform meetinstructie NEN-normering 2580 op locatie ingemeten: woonruimte 174,24m²; overige inpandige ruimte: 45,93m²; gebouw gebonden buitenruimte: 44,62m² en Bruto inhoud woonhuis 830,30m³.

Vrijstaande woning (huisnummer 470)
Dit pand werd voormalig gebruikt als werkplaats en is niet voorzien van een keuken en/of badkamer. Dit biedt de mogelijkheid om het pand te creëren naar eigen wens.

Indeling vrijstaande woning
Begane grond: voorentree naar de bergruimte; bergruimte met vaste kastruimte; woonkamer met openslaande deuren; woonkamer met achterentree.
Eerste verdieping: ruime zolder.

De bestemming
De huidige bestemming op deze locatie geldt de enkelbestemming ‘Gemengd’ conform ruimtelijkeplannen.nl. Dit houdt in dat het conform bestemmingsplan mogelijk is om zowel de woning te bewonen als bedrijfsmatige activiteiten te verrichten. Indien het geheel gesplitst wordt verkocht en de gemeente de omgevingsvergunning heeft verleend, zal de bestemming ‘wonen’ worden. Voor meer informatie kunt u ons uiteraard raadplegen zodat wij u de bestemmingsplanregels kunnen opsturen.

Het geheel heeft een rustige ligging (doch in lintbebouwing) met alle basisvoorzieningen in de nabije omgeving zoals een supermarkt, kapsalon, dokterspraktijk, diverse verenigingen (tennis, voetbal, volleybal etc.), schaatsbaan, basisscholen, buitenzwembad ”de Buiner Streng”, eetgelegenheden, kap- en schoonheidssalons. Voor de grote voorzieningen bent u binnen vijf minuten in het centrum van Stadskanaal. Tevens bent u binnen 25 minuten in het centrum van Emmen.

Samenvatting

Voorzieningen

Hypotheek & Financiering

Locatie

Online biedingsplatform

Direct contact

Geïnteresseerd? Plan een bezichtiging of neem direct contact op met de adverteerder van deze woning.

Please select form to show

Meer woningen

Bricknet - Woonhuis - Huur - Wolphaertsbocht 3083 MS Rotterdam (Carnisse)
Huur
Bricknet - Woonhuis - Huur - Silodam 142 1013 AS Amsterdam (Houthavens)
Huur
€ 2.150
Bricknet - Woonhuis - Huur - Groeneweg 8012 AP Zwolle (Oud-Assendorp)
Huur

Vraag een bezichtiging aan

Stuur een bericht

Woning melden

Met jouw hulp houden we ons aanbod actueel en schoon. Alvast bedankt!