Opveld 15 5655 BV Eindhoven

€ 325.000
k.k.
Bricknet - Woonhuis - Koop - Opveld 15 5655 BV Eindhoven Noord-Brabant

Over deze woning

Bent u op zoek naar een leuke gezinswoning met ruime slaapkamers, gelegen in een kindvriendelijke wijk met volop speelgelegenheid? Kom dan kijken bij deze goed onderhouden tussenwoning met vier ruime slaapkamers, een ruime woonkamer met een nette open keuken, een licht betegelde badkamer en toiletruimte en veel praktische bergruimte. De fijne achtertuin met een berging en achterom is op het zuidwesten gelegen.

De woning is gelegen aan een verkeersarme straat in de kindvriendelijke wijk Hanevoet (Gestel), met voldoende parkeergelegenheid voor de deur. De winkelvoorzieningen van het Kastelenplein liggen op loopafstand, evenals een groot groen plantsoen met speelgelegenheid, basisscholen, bushalte en recreatieplas Hanevoet. De High Tech Campus, ASML en Maxima Medisch Centrum liggen tevens op korte afstand en binnen enkele minuten zit u op de N2.

INDELING:
BEGANE GROND:
Via de aangelegde voortuin is de entree te bereiken. In de hal bevinden zich de garderobe, meterkast en de volledig betegelde toiletruimte.

De ruime woonkamer biedt veel leefruimte (circa 31 m²) en geniet veel prettige lichtinval door een grote raampartij aan de voor- en achterzijde. Op de vloer ligt een tegelvloer welke is doorgelegd in de hal, keuken en portaal. Tevens bevindt zich in de woonkamer de trapopgang naar de eerste verdieping met een praktische trapkast.

De open keuken is aan de achterzijde gesitueerd en is voorzien van een nette keukeninrichting in een hoekopstelling met een dubbele spoelbak, 5-pits gasfornuis met een heteluchtoven, afzuigkap, koelkast en vrieskast. De diverse boven- en onderkasten bieden voldoende bergruimte.

Via een portaal met een bergkast is de achtertuin te bereiken.

De fijne achtertuin, gelegen op het zuidwesten, is onderhoudsvriendelijk aangelegd met sierbestrating, een overkapping, een plantenborder, een buitenkraan en een eigen achterom. De aangebouwde houten berging is voorzien van elektra en indien gewenst kan de hottub overgenomen worden.

EERSTE VERDIEPING:
De overloop biedt toegang tot drie ruime slaapkamers en een complete badkamer.

Slaapkamer 1 heeft een oppervlakte van circa 14 m², is aan de achterzijde gelegen en is voorzien van een laminaatvloer.

Slaapkamer 2 (circa 12 m²) is aan de voorzijde gelegen en is voorzien van vloerbedekking.

Slaapkamer 3 (circa 9 m²) is aan de achterzijde gelegen en is tevens voorzien van vloerbedekking.

De volledig betegelde badkamer is uitgerust met een ligbad, een douchecabine met een thermostaatkraan, een wandcloset, twee wastafels met een grote spiegel, een badkamerkast en een designradiator. Het geheel is uitgevoerd met lichte vloer- en wandbetegeling.

TWEEDE VERDIEPING:
Via een vaste trap is de tweede verdieping te bereiken met een voorzolder en bergruimte aan de ene zijde met de opstelling van de c.v.-ketel, mechanische ventilatie unit en de wasmachineaansluiting. Aan de andere zijde bevindt zich ook bergruimte onder de kapschuinten.

De ruime zolder(slaap)kamer heeft een oppervlakte van circa 12,5 m² en is voorzien van een laminaatvloer, een wastafel en een dakraam.

ALGEMEEN:
– De woning is voorzien van muurisolatie alsmede dubbele beglazing met grotendeels kunststof kozijnen.
– De Vaillant EcoTec c.v.-ketel is in 2016 geplaatst.
– Energielabel C.
– De overdracht kan bij voorkeur in maart 2022 plaatsvinden.

WERKWIJZEN EN VOORWAARDEN:
De eigenaar van deze woning heeft ons opdracht gegeven te bemiddelen bij de verkoop. Geheel vrijblijvend informeren wij u uitvoerig over de woning maar ook over de financieringsmogelijkheden en over de mogelijkheden van de verkoop van uw eigen woning. Uiteraard is het aan te bevelen de deskundige hulp van een NVM-aankoopmakelaar in te schakelen. Wij helpen u graag bij uw keuze voor een eigen aankoopmakelaar die uw belangen als koper optimaal zal behartigen.

Het verkopen van een woning is voor de verkoper een spannende en aangrijpende gebeurtenis. Wij stellen het dan ook zeer op prijs om binnen enkele dagen van u een reactie te mogen ontvangen n.a.v. uw bezichtiging, zodat wij de verkoper over uw bevindingen en beleving kunnen informeren.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, binnen 6 weken na de totstandkoming van de koopovereenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen c.q. een waarborgsom te storten ter hoogte van 10% van de koopsom. Verkoper beroept zich ten allen tijde op het schriftelijkheidsvereiste bij de verkoop van zijn woning. Tevens is het bedrag voor een financieringsvoorbehoud wat in de koopovereenkomst opgenomen kan worden, niet hoger dan de vraagprijs van de woning.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De brochure is samengesteld om u een indruk te geven van het object. De informatie die opgenomen is in deze brochure is afkomstig van de verkoper en/of derden. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen geen rechten worden ontleend aan onjuistheden etc. Deze informatie moet in combinatie met een bezichtiging van de woning worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Een mondelinge overeenstemming tussen een particuliere verkoper en een particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als een particuliere verkoper en een particuliere koper een koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’. Wanneer er onderhandelingen worden aangegaan met een professionele partij en er wordt een mondelinge overeenstemming bereikt, wordt eveneens vastgehouden aan het schriftelijkheidsvereiste.

Samenvatting

Voorzieningen

Dakraam
Mechanische ventilatie
Natuurlijke ventilatie
Tv kabel

Hypotheek & Financiering

Locatie

Online biedingsplatform

Direct contact

Geïnteresseerd? Plan een bezichtiging of neem direct contact op met de adverteerder van deze woning.

Please select form to show

Meer woningen

Bricknet - Woonhuis - Huur - Wolphaertsbocht 3083 MS Rotterdam (Carnisse)
Huur
Bricknet - Woonhuis - Huur - Silodam 142 1013 AS Amsterdam (Houthavens)
Huur
€ 2.150
Bricknet - Woonhuis - Huur - Groeneweg 8012 AP Zwolle (Oud-Assendorp)
Huur

Vraag een bezichtiging aan

Stuur een bericht

Woning melden

Met jouw hulp houden we ons aanbod actueel en schoon. Alvast bedankt!