Opwettenseweg 120 5674 AD Nuenen

€ 349.000
k.k.
Bricknet - Woonhuis - Koop - Opwettenseweg 120 5674 AD Nuenen Noord-Brabant

Over deze woning

Karakteristieke vooroorlogse tussenwoning, grotendeels gemoderniseerd en uitgebouwd aan de achterzijde, met 2 aangebouwde bergingen en 4 slaap-/werkkamers op de verdiepingen. Deze woning maakt onderdeel uit van een karakteristiek rijtje woonhuizen en is gelegen aan een doorgaande weg in het gebied tussen de kernen Nuenen en Eindhoven, vlakbij het buitengebied van Nuenen en nabij de “Opwettense Watermolen”.

Bouwjaar: circa 1928
Woonoppervlakte: 106 m²
Perceelopp.: 144 m²
Aanvaarding: in overleg

Bijzonderheden:
– Zeer gunstige ligging t.o.v. Eindhoven en de uitvalswegen. `
– Grotendeels sfeervol gemoderniseerd.
– 3 slaapkamers op de 1e verdieping en een 4e op de 2e verdieping. De 2e verdieping beschikt over een dakkapel en is net afgewerkt. Volwaardige 2e verdieping.
– De gehele woning is voorzien van houten kozijnen en dubbel glas.
– Met een afgesloten achterom (doorgang via de voorzijde) gedeeld met 1 buur. De daarboven gelegen ruimte behoort tot deze woning. Zodoende extra ruime kamers op de verdiepingen.
– Met een fijne overkapping (2019) in de achtertuin, die onderhoudsvriendelijk aangelegd is.

Indeling:

Begane grond:
– Entree/hal met de meterkast en toegang tot de toiletruimte en via een deur op rail tot de woonkamer.
– Gedeeltelijk betegelde nette toiletruimte met een wandcloset en een fonteintje.
– Sfeervolle woonkamer (oppervlakte incl. open keuken: circa 37 m²) met een geoliede massief Eikenhouten vloer, doorgelegd in de hal en keuken, gestucte wanden en een stucplafond met sierbalken. De trap in de woonkamer naar boven is in 2020 nog vervangen en via een eetbar met extra opbergmogelijkheid staat de woonkamer in open verbinding met de keuken.
– Open keuken met een keukeninrichting in hoekopstelling, voorzien van een houten blad, een 1½ RVS spoelbak, gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast en een combi-oven/magnetron. De keukenapparatuur is op de afzuigkap na in circa 2017/2018 vervangen. Een close-in-boiler in de achtergelegen berging zorgt voor de warmwatervoorziening.

1e verdieping:
– Overloop met de vaste trapopgang naar de 2e verdieping.
– 3 fijne slaap-/werkkamers (oppervlakten: circa 4, 13 en 14 m²), allen voorzien van een fraaie authentiek ogende laminaatvloer en een stucwerk wand- en plafondafwerking.
– Zeer ruime, maar gedateerde badkamer, voorzien van een ligbad (met thermostaatkraan), een douchecabine, dubbele wastafels, een toilet en mechanische ventilatie.

2e verdieping:
– Overloop met nette bergruimte onder de kapschuinte.
– Stook-/bergruimte, net afgewerkt en met de CV-opstelling (Intergas HRE, bouwjaar: 2018). Indien gewenst kan hier de wasapparatuur geplaatst worden.
– Ruime 4e slaapkamer (oppervlakte: circa 13 m²) met een dakkapel aan de achterzijde, een laminaatvloer, gestucte wanden en extra bergruimte in de kapschuinte aan beide zijden. De kamer is onder een puntdak en hierdoor extra ruimtelijk.

Bijgebouwen:
– Aangebouwde gemetselde berging, voorzien van elektra, verwarming en de aansluitingen voor de wasapparatuur.
– Aangebouwde 2e gemetselde berging, toegankelijk via een extra brede deur (geschikt voor scooter/motor) en voorzien van elektra.
– Overkapping achterin in de tuin. Het rechterdeel doet dienst als overdekt terras, links is ruimte voor het stallen van fietsen of kliko’s.

Buitenterrein:
– Aangelegde voortuin met een diverse beplanting.
– Onderhoudsvriendelijk aangelegde achtertuin c.q. plaats vrijwel geheel voorzien van sierbestrating en met een buitenkraantje, pergola met druif, een hazelaar en een gedeeltelijk gemetselde en houten schutting rondom.
– Afgesloten achterom (doorgang) gedeeld met de buren.

Uitnodiging:
De eigenaar van deze woning heeft ons opdracht gegeven te bemiddelen bij de verkoop, hetgeen voor u uiteraard geen enkele financiële consequentie inhoudt. Geheel vrijblijvend informeren wij u uitvoerig over de woning, maar ook over de financieringsmogelijkheden en over de mogelijkheden van de verkoop van uw eigen woning. Uiteraard is het aan te bevelen deskundige bijstand van een NVM-makelaar te vragen. Wij helpen u graag bij uw keuze voor een eigen makelaar die uw belangen als koper optimaal zal behartigen.

Het verkopen van een woning is voor de verkoper een spannende en aangrijpende gebeurtenis. Wij stellen het dan ook zeer op prijs om binnen enkele dagen van u een reactie te mogen ontvangen, zodat wij de verkoper over uw bevindingen en beleving kunnen informeren.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, binnen 6 weken na het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen c.q. een waarborgsom te storten ter hoogte van 10% van de koopsom.

De brochure is samengesteld om u een indruk te geven van het object. De informatie die opgenomen is in deze brochure is afkomstig van de verkoper en/of derden. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen geen rechten worden ontleend aan onjuistheden etc. Deze informatie moet in combinatie met een bezichtiging van de woning worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden.

De meting is gebaseerd op NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Samenvatting

Voorzieningen

Mechanische ventilatie
Tv kabel

Hypotheek & Financiering

Locatie

Online biedingsplatform

Direct contact

Geïnteresseerd? Plan een bezichtiging of neem direct contact op met de adverteerder van deze woning.

Please select form to show

Meer woningen

Bricknet - Woonhuis - Huur - Wolphaertsbocht 3083 MS Rotterdam (Carnisse)
Huur
Bricknet - Woonhuis - Huur - Silodam 142 1013 AS Amsterdam (Houthavens)
Huur
€ 2.150
Bricknet - Woonhuis - Huur - Groeneweg 8012 AP Zwolle (Oud-Assendorp)
Huur

Vraag een bezichtiging aan

Stuur een bericht

Woning melden

Met jouw hulp houden we ons aanbod actueel en schoon. Alvast bedankt!