Paasloërweg 30 8378 JB Paasloo

€ 325.000
k.k.
Bricknet - Woonhuis - Koop - Paasloërweg 30 8378 JB Paasloo Overijssel

Over deze woning

Landelijk, doch niet afgelegen, in 1868 gebouwd, rietgedekt, woonboerderijtje met bijgebouw/atelier/werkruimte en 1.120 m² eigen grond. Gelegen in het kenmerkende houtwallenlandschap van deze streek. De naast- en achtergelegen tuin is weldadig groot en biedt optimale privacy ten opzichte van de weinige buurpercelen.

De woning doet denken aan de koloniewoningen zoals er velen zijn gebouwd in de omgeving van Frederiksoord, echter deze heeft eigen grond. ( koloniewoningen staan merendeels op erfpachtsgrond ). Kolonie woningen worden vaak uitgebouwd met een in de streek veel voorkomend houten aanbouw, waardoor het bestaande woonprogramma kan worden uitgebreid met bijvoorbeeld extra slaapkamers, werk- en praktijkruimte.

Deze woning heeft alle voorzieningen op de drempelloze begane grond. Levensloop bestendig!

De indeling is als volgt:
Begane grond: entree, hal met toilet en badkamer, ruime bijkeuken met de opstelling voor het witgoed en opbergruimte, slaapkamer van ca. 12 m² en een slaapkamer van ca. 8 m² , de doorgang naar de ruime keuken en voorts de doorgang naar de woonkamer met vrij uitzicht op de achtergelegen tuin op het zuidwesten.

1e verdieping: vliering

Het naastgelegen stenen bijgebouw met bergzolder biedt mogelijkheid tot werkruimte, atelier of berging.

Deze woning is gelegen in een gewilde woonomgeving, nabij het Nationaal Park Weerribben-Wieden, het Drents-Friese Wold, Landgoed de Eese, De Woldberg(bossen) met veel ontspanningsmogelijkheden zoals fietsen, wandelen en zwemmen. ( o.a. het openluchtzwmebad Tolhekke op loopafstand ). De woning is goed bereikbaar per openbaar vervoer en op 10 autominuten afstand van de op-/afrit A32 richting Zwolle/Leeuwarden gelegen. Op slechts ca. 70 autominuten verwijderd van de Randstad. Een NS-Intercity station bevindt zich op 15 minuten fietsen in Steenwijk.

Paasloo ligt zo ongeveer op het ‘drieprovinciënpunt’ van de provincies Friesland, Drenthe en Overijssel in een aantrekkelijk besloten landschap met in het zuiden en oosten de bossen en heidevelden van Drenthe en in het westen de prachtige Lindevallei en het verdere waterrijke Friesland. Nationaal Park Weerribben-Wieden met een labyrint van sloten, kanaaltjes en meren op een steenworp afstand gelegen.
Voor de dagelijkse boodschappen is er in Steenwijkerwold een Spar supermarkt. Voor een uitgebreid winkelaabod kunt u terecht in Steenwijk of Oldemarkt.

Samenvatting

Voorzieningen

Buitenzonwering
Dakraam
Rookkanaal
Tv kabel

Hypotheek & Financiering

Locatie

Online biedingsplatform

Direct contact

Geïnteresseerd? Plan een bezichtiging of neem direct contact op met de adverteerder van deze woning.

Please select form to show

Meer woningen

Bricknet - Woonhuis - Huur - Wolphaertsbocht 3083 MS Rotterdam (Carnisse)
Huur
Bricknet - Woonhuis - Huur - Silodam 142 1013 AS Amsterdam (Houthavens)
Huur
€ 2.150
Bricknet - Woonhuis - Huur - Groeneweg 8012 AP Zwolle (Oud-Assendorp)
Huur

Vraag een bezichtiging aan

Stuur een bericht

Woning melden

Met jouw hulp houden we ons aanbod actueel en schoon. Alvast bedankt!