Provincialeweg 3 4021 CK Maurik

€ 1.250.000
k.k.
Bricknet - Woonhuis - Koop - Provincialeweg 3 4021 CK Maurik Gelderland

Over deze woning

HEERLIJK WONEN EN WERKEN IN HET BUITENGEBIED!

Heerlijk thuiskomen in de Betuwe. Wonen tussen de uitgestrekte velden en boomgaarden met schitterende vergezichten. Een heerlijke plek waar wonen en werken perfect samengaan.

Deze vrijstaande woning is oprecht een plaatje om te zien! De in 2008 volledig nieuwgebouwde woning, wordt gekenmerkt door een klassieke uitstraling aan zowel de binnen- als buitenkant. Detailleringen zoals als de groene raamluiken en de statige dubbele entree geven het pand extra allure. Een fijn en goed ingedeelde woning met L-vormige woonkamer, vier royale slaapkamers, een zolder met twee (slaap)kamers én twee grote hobbykamers in de kelder van de woning.

Achter de woning is de vrijstaande bedrijfsruimte en multifunctionele ruimte gelegen. De bedrijfsruimte is voorzien van een functionele vrije hoogte en heeft een oppervlak van circa 850 m². De andere ruimte heeft een oppervlakte van circa 90 m² met daarbij een carport van circa 25 m² en een overkapping van circa 40 m². Samen bijna 1.000 m² aan bijgebouwen.

Het gehele perceel van ruim 2,5 hectare is buiten de genoemde gebouwen om tevens voorzien van een grote boomgaard. Deze vervult niet alleen de fruitbehoefte van uzelf, maar ook van een heel stuk van uw omgeving!

Maurik is centraal binnen de Betuwe gelegen en kent een uitstekend voorzieningenniveau met o.a. diverse scholen, winkels en het fraaie recreatiegebied ‘Het Eiland van Maurik’. Door de goede bereikbaarheid vanuit dit dorp zijn steden als Utrecht, Nijmegen, Arnhem en Rotterdam zijn via de autosnelweg A2 / A15 binnen redelijke tijd te bereiken.

KENMERKEN

BOUWJAAR ca. 2008

WOONOPPERVLAKTE ca. 285 m²
INHOUD WONING ca 1.166 m³
OPPERVLAKTE BIJGEBOUW(EN) ca. 1.000 m²
PERCEELOPPERVLAKTE 25.890 m²

BEGANE GROND
Via de dubbele entree aan de voorzijde, geniet u bij binnenkomst van de statige ontvangsthal met zicht tot aan de nok van de woning. De woonkeuken is voorzien van een inductiekookplaat met afzuigschouw, vaatwasser en combi oven. Dankzij de aanwezige dubbele openslaande tuindeuren is er een mooie verbinding met buiten. Aan de andere zijde treft u de grote woonkamer met schouw voor een warm en gezellig vuur.

Naast de woonkeuken is de bijkeuken gelegen voor extra voorraadruimte of als portaal tussen het buitenleven en de woning. In de zomermaanden ‘vergroot’ u de woonkamer gemakkelijk wanneer u de tuindeuren open zet richting de overkapping. Deze plek is een heerlijke plek om te genieten van een goed boek of om heerlijk te dineren met uw hele familie.

KELDER
Via de hal bereikt u de kelderruimte met berging en twee hobbykamers. De verdieping is zeker volwaardig te noemen, met een hoogte van maar liefst 2,6 meter. Alle ruimte om te in te richten naar wens. Denkt u daarbij aan een speelkamer voor de kinderen, sportruimte voor uzelf of creëer u eigen privé bioscoop.

1E VERDIEPING
Wanneer u vanaf de begane grond naar de eerste verdieping loopt, zult u de charme van deze woning ervaren. Eenmaal boven komt u op de riante overloop welke toegang geeft naar de vier slaapkamers en de royale eigentijdse badkamer voorzien van zowel bad als douche, tweede toilet en dubbele wastafel.

Vanuit twee slaapkamers kijkt u bovendien uit op de gigantische boomgaard, een plaatje om te zien!

2E VERDIEPING
Via vaste trap te bereiken tweede verdieping met twee separate kamers. Deze zijn indien gewenst uit te breiden tot nog twee slaapkamers.

OVERIG

BEDRIJFSGEBOUW
Via de overheaddeur heeft u directe toegang naar de bedrijfshal. Deze hal, met een hoogte van circa 7.7 meter in de nok, heeft een oppervlakte van circa 265 m² en is tevens voorzien van krachtstroom. Via deze hal komt u tevens in beide koelcellen (148 m²) en in de later gerealiseerde bedrijfsruimte met een hoogte van circa 8.9 meter in de nok en een oppervlakte van circa 434 m².

Multifunctionele ruimte
In houtbouw opgebouwde ruimte van circa 90 m² groot en voorzien van zowel een ruime overkapping en een carport. Een multifunctioneel gebouw van circa 8 jaar oud. Ideaal voor het creëren van een mantelzorgwoning of gastenverblijf.

Tuin
Royale voortuin passend bij de stijl van de woning. Door de afmetingen van deze tuin heeft u niet direct het gevoel dat u aan een provinciale weg woont. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich een bestrate tuin met overkapping. Ondanks dat deze grenst aan het bedrijfsdeel, is dit een mooie plek om heerlijk te genieten. De boomgaard is aan de zijkant van de woning gelegen.

BIJZONDERHEDEN
– In klassieke stijl gebouwde volledig onderkelderde vrijstaande woning.
– Wonen en werken eenvoudig te combineren.
– Uw eigen boomgaard.
– Prachtig uitzicht vanaf elke zijde van de woning.
– Zeer riant perceel van ruim 2,5 hectare groot.

Samenvatting

Voorzieningen

Alarminstallatie
Mechanische ventilatie
Rookkanaal

Hypotheek & Financiering

Locatie

Online biedingsplatform

Direct contact

Geïnteresseerd? Plan een bezichtiging of neem direct contact op met de adverteerder van deze woning.

Please select form to show

Meer woningen

Bricknet - Woonhuis - Huur - Wolphaertsbocht 3083 MS Rotterdam (Carnisse)
Huur
Bricknet - Woonhuis - Huur - Silodam 142 1013 AS Amsterdam (Houthavens)
Huur
€ 2.150
Bricknet - Woonhuis - Huur - Groeneweg 8012 AP Zwolle (Oud-Assendorp)
Huur

Vraag een bezichtiging aan

Stuur een bericht

Woning melden

Met jouw hulp houden we ons aanbod actueel en schoon. Alvast bedankt!