Reijerskoop 195 2771 BJ Boskoop

€ 325.000
k.k.
Bricknet - Woonhuis - Koop - Reijerskoop 195 2771 BJ Boskoop Zuid-Holland

Over deze woning

Een karakteristiek woonhuis! Dat is Reijerskoop 195.

De ligging in Boskoop-Oost is ideaal. Alle dagelijkse voorzieningen treft u op korte afstand en ook de grote steden zijn goed bereikbaar. De circa. 40 meter diepe tuin is fantastisch. Hier waant u zich in een paradijs. In het voorjaar en de zomer kunt u hier heerlijk van de zon en de mooie beplanting genieten. En ’s winters stapt u zo vanuit uw eigen tuin op het ijs.

Deze in circa 1908 gebouwde hoekwoning met 111m2 woonoppervlakte dient van binnen en buiten geheel te worden gemoderniseerd, met het voordeel dat dit naar eigen inzicht en smaak kan worden gedaan.
De indeling van de woning is als volgt:

Voorentree in de hal met meterkast. Ruime woonkamer welke zich aan de voorzijde van de woning bevindt. Aan de achterzijde treft u de keuken met basis opstelling en grote schuifpui. Hierdoor is veel lichtinval ontstaan en heeft u een fraai uitzicht op de tuin.
Via de deur in de keuken bereikt u de tweede hal waar zich de toiletruimte en trapopgang naar de 1e verdieping bevindt. Tevens is er een deur naar de tuin.

Op de eerste verdieping treft u drie slaapkamers met dakkapellen en bergruimte. Badkamer met ligbad, douchehoek, wastafel en toilet. Tevens bevinden zich op deze verdieping diverse bergkasten waarvan één met de HR c.v. combiketel.

Tot slot de tuin.

De tuin is géweldig. Altijd zon en heerlijk rustig gelegen. Hier kunt u tot in de late uurtjes van de zon en rust genieten. In de tuin staat een ruime houten berging en er is een achterom. Altijd al uw eigen kippen willen hebben of een plek waar uw kinderen zich volop kunnen uitleven? Hier kunt u uw droom werkelijkheid laten worden.

Wij nodigen u van harte uit om de mogelijkheden van deze karakteristieke woning met een prachtige tuin te komen bekijken!

Deze vrijblijvende objectinformatie is met de meeste zorg samengesteld, maar voor de juistheid daarvan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Ook kan aan de vermelde gegevens geen enkel recht worden ontleend. Alle informatie is enkel en alleen bedoeld voor de presentatie van het object en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod. Eventueel bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief.

De woning is ingemeten volgens de branchebrede Meetinstructie, welke is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Samenvatting

Voorzieningen

Hypotheek & Financiering

Locatie

Online biedingsplatform

Direct contact

Geïnteresseerd? Plan een bezichtiging of neem direct contact op met de adverteerder van deze woning.

Please select form to show

Meer woningen

Bricknet - Woonhuis - Huur - Wolphaertsbocht 3083 MS Rotterdam (Carnisse)
Huur
Bricknet - Woonhuis - Huur - Silodam 142 1013 AS Amsterdam (Houthavens)
Huur
€ 2.150
Bricknet - Woonhuis - Huur - Groeneweg 8012 AP Zwolle (Oud-Assendorp)
Huur

Vraag een bezichtiging aan

Stuur een bericht

Woning melden

Met jouw hulp houden we ons aanbod actueel en schoon. Alvast bedankt!