Rembrandtpark 95 5143 GH Waalwijk

€ 439.000
k.k.
Bricknet - Woonhuis - Koop - Rembrandtpark 95 5143 GH Waalwijk Noord-Brabant

Over deze woning

Perfect afgewerkte geschakelde vrijstaande woning met een inpandige garage en ruime oprit gelegen aan de rand van de wijk “De Meerdijk”.

Instapklaar zoals instapklaar nog niet eerder bestond

Je gunt jezelf het een en ander. Zeker wanneer het gaat om de plek waar je woont. Je zoekt niet zomaar een huis, maar vooral een echt thuis. De plek waar je een compromisloos lekker leven hebt. Het kan nu, want Rembrandtpark 95 in Waalwijk staat nu te koop. De geschakeld vrijstaande woning in Meerdijk heeft alles om je de wetenschap te geven dat je het helemaal voor elkaar hebt. Ga maar eens na:

• Een bijzonder ruime woonkamer met een al even ruime en fraaie keuken
• Direct verhuizen, omdat instapklaar hier naar een heel nieuw niveau is getild
• Een garage en een grote oprit
• Een ruime achtertuin met alle privacy die je je kunt wensen
• Vrijstaand wonen op een fantastische plek in Waalwijk

Doen wat je wilt
In je nieuwe thuis heb je de ruimte om geen concessies te hoeven doen. De woonkamer en de keuken zijn beide niets minder dan royaal. “De vierkante vorm van de woonkamer was direct al een groot pluspunt. Je kunt zo echt alle kanten op. De keuken was nog wat afgescheiden door een stukje muur, maar nadat dat weg was, was ook dat lekker open.” Je ziet ongetwijfeld al voor je hoe dit de plek is waar je gezellig samen bent. Waar je herinneringen ophaalt en samen nieuwe maakt. Waar je uitgebreid kookt of lui een beetje hangt. Waar je vrienden ontvangt of gewoon met je gezin een spelletje speelt. Alles kan, omdat je ruimte hebt.

Op gezette tijden wil je natuurlijk ook een plek hebben die helemaal voor jezelf is. Ook dat is geen enkel probleem. Het huis heeft drie slaapkamers en nog een zolder waar je eventueel een vierde kamer kunt maken. Zo heb je dus ook voor alles en iedereen een eigen plek.

Nieuwe definitie voor instapklaar
“Vijf jaar geleden moest alles in huis opnieuw. Het was netjes onderhouden, maar alles was gedateerd. Na een heleboel werk en aanpassingen is het nu helemaal naar onze smaak.” Wellicht wil je gewoon een eenvoudige verhuizing. Dat kan! Alles in je nieuwe thuis is tot in de puntjes afgewerkt. Strak en veel wit met wat grijze accenten. Instapklaar heeft in dit huis een nieuwe definitie gekregen. Je kunt je spullen binnenzetten en je bent thuis. Alsof je nooit ergens anders hebt gewoond. Aan de luxe afwerking wen je vast ook snel.

Ga tijdens je bezichtiging eens aan de eettafel zitten en kijk dan eens rustig om je heen. Kijk naar de fijne plek die je hebt om te zitten en beeld je de etentjes met vrienden eens in. Maar stel je ook eens voor hoe je de zon in huis haalt door de tuindeur open te zetten. Al die dingen samen vanaf die ene plek, laten je ongetwijfeld voelen dat je het hier helemaal voor elkaar hebt.

Het rustige leven op een ideale locatie
Thuis wil je natuurlijk gewoon je gang kunnen gaan. Ook wat dat betreft schiet je met dit huis middenin de roos. 100 punten. Vanuit je woonkamer kijk je uit op een speeltuintje en niemand kijkt terug. Directe overburen heb je niet. Aan de achterzijde grenst je lekker ruime tuin aan de Groenewoudlaan. Dat betekent dat je achterburen een heel eind verderop wonen. “We hebben de tuin flink aangepakt en toen zag je pas hoe groot het eigenlijk is. De tuin is nu een fijne plek, zonder inkijk van buren.” Heerlijk rustig en toch dichtbij de sportvelden, de scholen, de bossen en de winkels. Om het helemaal af te maken, heb je een oprit waar je met gemak twee flinke auto’s kunt parkeren én een ruime, perfect afgewerkte garage.

Einde van je zoektocht
439.000 euro. De vraagprijs voor Rembrandtpark 95 in Waalwijk. Voor het geweldige gevoel van vrijheid en de luxe om keuzes te kunnen maken. Voor lekker thuis komen en je dus echt de koning te rijk voelen. Ga snel een keer kijken. De bezichtiging laat je zien waarom dit het huis is waar je een echt fijn leven hebt. Aan het eind van de bezichtiging kun je niet anders meer dan concluderen dat je nergens anders meer hoeft te kijken, omdat je hier alles hebt gevonden. Veel plezier!

• De woning is geheel voorzien van strak stucwerk;
• De begane grond beschikt over een fraaie visgraat parket vloer;
• De woning is de laatste vijf jaar geheel opgeknapt;
• Zeer nette en moderne op de tuin gerichte keuken;
• De woning is geheel voorzien van dubbel glas en beschikt over een energielabel B;
• Voorzien van drie slaapkamers;
• Beschikt over een royale garage en een dubbele oprit;
• Gelegen nabij diverse winkels, scholen en sportclubs;
• Prachtige en zeer royale badkamer;
• De fraaie tuin is recentelijk aangelegd;

Samenvatting

Voorzieningen

Elektrische deur
Elektra
Verwarming
Stromend water

Hypotheek & Financiering

Locatie

Online biedingsplatform

Direct contact

Geïnteresseerd? Plan een bezichtiging of neem direct contact op met de adverteerder van deze woning.

Please select form to show

Meer woningen

Bricknet - Woonhuis - Huur - Wolphaertsbocht 3083 MS Rotterdam (Carnisse)
Huur
Bricknet - Woonhuis - Huur - Silodam 142 1013 AS Amsterdam (Houthavens)
Huur
€ 2.150
Bricknet - Woonhuis - Huur - Groeneweg 8012 AP Zwolle (Oud-Assendorp)
Huur

Vraag een bezichtiging aan

Stuur een bericht

Woning melden

Met jouw hulp houden we ons aanbod actueel en schoon. Alvast bedankt!