Rijneveld 138 2771 XP Boskoop

€ 550.000
k.k.
Bricknet - Woonhuis - Koop - Rijneveld 138 2771 XP Boskoop Zuid-Holland

Over deze woning

**** Gezien de grote belangstelling voor deze woning kunnen wij op dit moment niet meer direct een bezichtiging inplannen. Wij verzoeken u bij interesse per email contact met ons op te nemen. U kunt uw gegevens aan ons doorgeven via de mail. Wij zullen dit noteren op onze belangstellende lijst. Mocht er een afspraak vrij komen, dan zullen wij de kandidaten op deze belangstellende lijst benaderen. ****

Unieke vrijstaande woning gelegen op een perceel van maar liefst 9.465 m² groot. Deze woning is traditioneel gebouwd in circa 1965, is voorzien van circa 106 m² woonoppervlakte en heeft een houten schuur van circa 70 m². Het voorste gedeelte van het perceel over een diepte van circa 70 meter heeft een woon- en plattelandswoningbestemming en het achterste deel heeft een agrarische bestemming. De landelijke ligging van dit perceel geeft veel privacy, rust, ruimte en mogelijkheden.
Het perceel is breed circa 20 meter en diep circa 400 meter en is rondom omsloten door water.

Indeling:
Begane grond:
Ruime hal met meterkast en toilet. Woonkamer gesitueerd aan de voorzijde van de woning, de woonkamer is 4 meter breed en 6.60 meter diep en is voorzien van een gashaard. Dichte keuken met L-vormige inrichting en provisiekast. Aangrenzend is de bijkeuken. De bijkeuken is voorzien van een uitstortgootsteen, aansluiting voor de wasmachine en hier staat opgesteld de Nefit HR cv-combiketel (bouwjaar circa 2015). Vanuit de bijkeuken is de achtertuin bereikbaar. Slaapkamer gesitueerd aan de achterzijde van de woning, de slaapkamer is voorzien van een vaste kastenwand. Badkamer ingericht met douche en wastafel.

Eerste verdieping:
Overloop. Twee slaapkamers, deze twee slaapkamers zijn respectievelijk groot 9.6 m² en 12 m².

Tuin:
Achter de woning staat een houten (met stalen damwandprofielplaten afgewerkte) garage. Schuin achter de woning staat een houten garage/schuur, deze is circa 70 m² groot.
De tuin rondom de woning is netjes aangelegd en onderhouden, naast en achter de woning is voldoende parkeergelegenheid aanwezig. Het achterste gedeelte van het perceel (de voormalige boomkwekerij) is met gras ingezaaid.

Bijzonderheden:
De voormalige kwekerij is voorzien van een betontegel pad naar achteren en drainage.
Bent u op zoek naar een woning met veel ruimte rondom het huis, privacy en tal van gebruiksmogelijkheden, dan is dit woonhuis zeker een bezichtiging waard.

Samenvatting

Voorzieningen

Buitenzonwering
Natuurlijke ventilatie

Hypotheek & Financiering

Locatie

Online biedingsplatform

Direct contact

Geïnteresseerd? Plan een bezichtiging of neem direct contact op met de adverteerder van deze woning.

Please select form to show

Meer woningen

Bricknet - Woonhuis - Huur - Wolphaertsbocht 3083 MS Rotterdam (Carnisse)
Huur
Bricknet - Woonhuis - Huur - Silodam 142 1013 AS Amsterdam (Houthavens)
Huur
€ 2.150
Bricknet - Woonhuis - Huur - Groeneweg 8012 AP Zwolle (Oud-Assendorp)
Huur

Vraag een bezichtiging aan

Stuur een bericht

Woning melden

Met jouw hulp houden we ons aanbod actueel en schoon. Alvast bedankt!