Rodinstraat 9 5623 EK Eindhoven

€ 325.000
k.k.
Bricknet - Woonhuis - Koop - Rodinstraat 9 5623 EK Eindhoven Noord-Brabant

Over deze woning

Zoekt u een leuke woning met een grote garage voor uw hobby? Kom dan ‘ns kijken bij deze hoekwoning met een sfeervolle woonkamer met een openhaard, open keuken, drie ruime slaapkamers, gedateerde badkamer en een ruime zolderkamer die als vierde slaapkamer gebruikt kan worden. De onderhoudsvriendelijke achtertuin met een garage en achterom is op het zuiden gelegen.

De woning is gelegen aan een rustige en brede straat in de wijk Rapenland (Woensel), op loopafstand van speeltuin Tetrodestraat, een basisschool en een supermarkt. Op korte afstand liggen eveneens het Catharina Ziekenhuis en Winkelcentrum Woensel. Vanaf busstation Woensel is er een directe busverbinding met het centrum van Eindhoven. Ook met de fiets staat u in 10 minuten in het stadscentrum en binnen 10 autorijminuten zit u op de A2 of de A50.

INDELING:
BEGANE GROND:
Via de strak aangelegde voortuin is de overdekte entree te bereiken. In de hal bevinden zich de meterkast en de trapopgang naar de eerste verdieping met een praktische trapkast. Tevens bevindt zich hier de licht betegelde toiletruimte.

De ruime en sfeervolle woonkamer heeft een oppervlakte van circa 28 m² en is voorzien van een lichte tegelvloer met vloerverwarming en een balkenplafond met inbouwspots. Tevens is er een openhaard aanwezig en openslaande deuren bieden toegang tot de achtertuin.

De open keuken is aan de achterzijde gesitueerd en is voorzien van een lichte keukeninrichting met een spoelbak, 4-pits gaskookplaat en een afzuigkap (de losse apparatuur wordt meegenomen). De diverse boven- en onderkasten bieden voldoende bergruimte en een deur biedt toegang tot de achtertuin.

De fijne achtertuin, gelegen op het zuiden, is onderhoudsvriendelijk aangelegd met sierbestrating, een grote terrasoverkapping met inbouwspots, enkele plantenborders, een buitenkraan en een achterom. Achterin de tuin is een tweede terrasoverkapping gelegen. Tevens is vanuit de tuin de stenen garage van circa 21 m² te bereiken met een handmatige garagedeur en elektra. Voor de garage is de gedeelde oprit gelegen.

EERSTE VERDIEPING:
De overloop biedt toegang tot drie slaapkamers en de badkamer. Zowel de slaapkamers en de overloop zijn voorzien van vinyl op de vloer.

Slaapkamer 1 heeft een oppervlakte van circa 15,5 m² en is aan de achterzijde gelegen.
Slaapkamer 2 (circa 9,5 m²) is aan de voorzijde gelegen en biedt toegang tot het balkon aan de voorzijde.
Slaapkamer 3 heeft een oppervlakte van circa 7 m², is aan de achterzijde gelegen en is voorzien van een inbouwkast.

De volledig betegelde en gedateerde badkamer in jaren ’70 stijl is uitgerust met een ligbad met een thermostaatkraan en douchegelegenheid, een closet en een wastafel.

TWEEDE VERDIEPING:
Via een vaste trap is de tweede verdieping te bereiken met op de voorzolder bergruimte onder kapschuinte en een bergruimte met de opstelling van de c.v.-ketel en de wasmachineaansluiting.

De ruime zolder(slaap)kamer heeft een oppervlakte van maar liefst 18,5 m² en is voorzien van een laminaatvloer, een dakkapel en bergruimte onder de knieschotten.

ALGEMEEN:
– De woning is voorzien van dubbele beglazing (deels kunststof kozijnen en deels houten kozijnen).
– De woning is deels voorzien van rolluiken.
– Energielabel C.
– De Remeha Calenta c.v.-ketel is in 2011 geplaatst.

WERKWIJZE EN VOORWAARDEN:
De eigenaar van deze woning heeft ons opdracht gegeven te bemiddelen bij de verkoop. Geheel vrijblijvend informeren wij u uitvoerig over de woning maar ook over de financieringsmogelijkheden en over de mogelijkheden van de verkoop van uw eigen woning. Uiteraard is het aan te bevelen de deskundige hulp van een NVM-aankoopmakelaar in te schakelen. Wij helpen u graag bij uw keuze voor een eigen aankoopmakelaar die uw belangen als koper optimaal zal behartigen.

Het verkopen van een woning is voor de verkoper een spannende en aangrijpende gebeurtenis. Wij stellen het dan ook zeer op prijs om binnen enkele dagen van u een reactie te mogen ontvangen n.a.v. uw bezichtiging, zodat wij de verkoper over uw bevindingen en beleving kunnen informeren.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, binnen 6 weken na de totstandkoming van de koopovereenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen c.q. een waarborgsom te storten ter hoogte van 10% van de koopsom. Verkoper beroept zich ten allen tijde op het schriftelijkheidsvereiste bij de verkoop van zijn woning. Tevens is het bedrag voor een financieringsvoorbehoud wat in de koopovereenkomst opgenomen kan worden, niet hoger dan de vraagprijs van de woning.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De brochure is samengesteld om u een indruk te geven van het object. De informatie die opgenomen is in deze brochure is afkomstig van de verkoper en/of derden. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen geen rechten worden ontleend aan onjuistheden etc. Deze informatie moet in combinatie met een bezichtiging van de woning worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Een mondelinge overeenstemming tussen een particuliere verkoper en een particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als een particuliere verkoper en een particuliere koper een koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’. Wanneer er onderhandelingen worden aangegaan met een professionele partij en er wordt een mondelinge overeenstemming bereikt, wordt eveneens vastgehouden aan het schriftelijkheidsvereiste.

Samenvatting

Voorzieningen

Dakraam
Glasvezelkabel
Natuurlijke ventilatie
Rolluiken
Rookkanaal
Tv kabel

Hypotheek & Financiering

Locatie

Online biedingsplatform

Direct contact

Geïnteresseerd? Plan een bezichtiging of neem direct contact op met de adverteerder van deze woning.

Please select form to show

Meer woningen

Bricknet - Woonhuis - Huur - Wolphaertsbocht 3083 MS Rotterdam (Carnisse)
Huur
Bricknet - Woonhuis - Huur - Silodam 142 1013 AS Amsterdam (Houthavens)
Huur
€ 2.150
Bricknet - Woonhuis - Huur - Groeneweg 8012 AP Zwolle (Oud-Assendorp)
Huur

Vraag een bezichtiging aan

Stuur een bericht

Woning melden

Met jouw hulp houden we ons aanbod actueel en schoon. Alvast bedankt!