Ten Darperweg 1 7981 LX Diever

€ 550.000
k.k.
Bricknet - Woonhuis - Koop - Ten Darperweg 1 7981 LX Diever Drenthe

Over deze woning

Op slechts 300 meter van de gezellige dorpskern van Diever gelegen idyllisch ogend geheel gerenoveerd wit landhuis, staand op 1.168 m2, met fraai vrij uitzicht over landerijen én het Drents Friese Wold.

Op slechts 400 meter afstand bevindt zich Nationaal Park het Drents Friese Wold (maar liefst 6.100 ha.!) aan bossen, heide, stuifzand en beekdalgraslanden. Een ideaal gebied om eindeloos van de natuur te genieten, zowel wandelend, fietsend, per paard of huifkar.

Diever heeft een op loopafstand te bereiken gezellige dorpskern, met middenstand, een keur aan gezellige restaurants en terrassen en vele leuke winkeltjes. Uiteraard is Diever ook bekend van de Shakespeare toneeluitvoeringen. Verder liggen dorpen als Dwingeloo, Wapse en Vledder op korte afstand.
Of wilt u gewoon vanuit de woonkamer genieten van het weidse, landelijke uitzicht met de daarachter gelegen bossen? Vanaf deze locatie kan het allemaal.

De woning is oorspronkelijk gebouwd in 1930, maar is in 2020/2021 grondig gerenoveerd en van binnen zelfs geheel vernieuwd. Het resultaat is een aangenaam, fraai ogend wit gestuct landhuis met antracieten bies.
Inhoud: ca. 492 m3, woonoppervlakte ca. 131 m2.
De dakpannen zijn vernieuwd, er zijn nieuwe zinken goten aangebracht, evenals nieuwe hardhouten kozijnen met deels roosters in de ramen. Inmiddels is de woning voorzien van goede dak-, muur- en vloerisolatie, ook is er deels HR++ beglazing aangebracht. De begane grond is voorzien van vloerverwarming. Er is tevens mechanische ventilatie aanwezig.
De wanden zijn inmiddels afgewerkt in een hedendaags fris kleurenpallet. De keuken, het sanitair in de badkamer, vloeren en deuren in de woning dient koper zelf naar eigen smaak en wensen aan te brengen, maar daarna kan men optimaal genieten van een comfortabel en sfeervolle woning.

Indeling: hal met zijentree, geheel vernieuwde meterkast en doorgang naar de woonkamer, gelegen aan de voorzijde. De woonkamer is lekker licht en biedt fraaie uitzichten over het omringende landschap en is voorzien van spotjes in het plafond. Tussen de woonkamer en keuken bevindt zich een vaste kast met de Cv-ketel etc.
Aan de achterzijde is de woonkeuken gesitueerd. Een koper dient zelf voor een inbouwkeuken te zorgen, maar kan dit dan ook naar eigen smaak realiseren. De aansluitingen zijn reeds aanwezig.
Aan de achterzijde heeft men een vrij uitzicht naar de dorpskern met kerktoren van Diever.
Verder is aanwezig een kant en klare toiletruimte, een bijkeuken met achter entree, een trap naar de verdieping, alsmede een slaapkamer met vaste kast en badkamer op de begane grond. De badkamer is reeds betegeld. Het sanitair is voor de koper.

Op de verdieping met geluidwerende vloer bevindt zich een ruime overloop en 2 slaapkamers. Evt. is er ruimte om op de overloop een extra badkamer te realiseren. Met de aansluitingen is hier reeds rekening mee gehouden.

De tuin is voorzien van een ruim gazon en oprit.

De houten schuur is aan de buitenzijde recent opgeknapt en voorzien van nieuwe dakpanplaten.

Algemeen:
Wilt u comfortabel en landelijk wonen nabij de gezellige dorpskern, met op loopafstand uitgestrekte natuurgebieden? Dit woonhuis biedt het allemaal en heeft een verrassende indeling, kom kijken en laat u verrassen!

De bieden vanaf prijs bedraagt: € 550.000,- k.k.

Samenvatting

Voorzieningen

Dakraam
Mechanische ventilatie

Hypotheek & Financiering

Locatie

Online biedingsplatform

Direct contact

Geïnteresseerd? Plan een bezichtiging of neem direct contact op met de adverteerder van deze woning.

Please select form to show

Meer woningen

Bricknet - Woonhuis - Huur - Wolphaertsbocht 3083 MS Rotterdam (Carnisse)
Huur
Bricknet - Woonhuis - Huur - Silodam 142 1013 AS Amsterdam (Houthavens)
Huur
€ 2.150
Bricknet - Woonhuis - Huur - Groeneweg 8012 AP Zwolle (Oud-Assendorp)
Huur

Vraag een bezichtiging aan

Stuur een bericht

Woning melden

Met jouw hulp houden we ons aanbod actueel en schoon. Alvast bedankt!