Van Gaesbeekstraat 1 3291 GN Strijen

€ 525.000
k.k.
Bricknet - Woonhuis - Koop - Van Gaesbeekstraat 1 3291 GN Strijen Zuid-Holland

Over deze woning

Wat vliegt de tijd

Ik kan het me nog als de dag van gisteren herinneren. De Van Gaesbeekstraat was toen nog braakliggend groen, inmiddels is het bebouwd gebied, ruim opgezet en nog steeds heerlijk groen. De huidige eigenaren kochten een mooi perceel bouwgrond, naar later bleek 445 m² groot en lieten daarop deze woning bouwen, waar ze inmiddels 25 jaar met veel plezier wonen.

De noodzaak om te verhuizen was en is er nog niet, maar ‘regeren is vooruitzien’, is niet voor niets een zeer bekend gezegde. Soms komt die ene kans voorbij, die niet meer voorbij komt, wanneer die kans echt nodig is. Die kans diende zich dus aan en is door onze opdrachtgevers met beide handen aangegrepen.

Hier weggaan is nog niet zo makkelijk, fijne buren, mooie straat, prachtige wijk en… een woning die naar eigen idee is gebouwd, een woning met een bruto inhoud van totaal 609 m³, 130 m² gebruiksoppervlakte wonen, 46 m² overige inpandige ruimte (zolder en inpandige garage), een woning die 25 jaar met veel liefde en zorg werd bijgehouden.

De Van Gaesbeekstraat is een zeer rustige straat met uitsluitend bestemmingsverkeer, fijn gelegen in één van de prettigste en meest gewilde woonwijken van de Hoeksche Waard, Land van Essche 2. De openbare basisschool ligt op 1 minuut loopafstand, de bushalte op 2 minuten, voor de Christelijke basisschool moet u 4 minuten lopen, of de fiets pakken. De gezellige dorpskern met 2 supermarkten, diverse andere (vers)winkels, eetgelegenheden en terrassen bevindt zich op 3 minuten lopen.

De indeling is als volgt: entree, hal met toilet, meterkast en trapopgang, Mooie doorzonwoonkamer (992 x 400/318), met toegang tot de royale keuken (351 x 305) met keurige inbouwkeuken v.v. -apparatuur. De lekker grote garage (792 x 296) is van binnenuit, via de keuken, bereikbaar.

Op de verdieping is de indeling als volgt: overloop, vier slaapkamers (557 x 330, 464 x 226, 365 x 319 en 364 x 319) en nette en ruime badkamer (325 x 288) met ligbad, douchecabine, tweede toilet en twee wastafels.

Boven de slaapetage bevindt zich een bevloerde bergzolder met ruim stahoogte in de nok.

Dak, gevels en vloer zijn geïsoleerd en de woning is geheel voorzien van hardhouten kozijnen met dubbele beglazing. De woning is voorts voorzien van dertien rolluiken en is voorzien van een A-label.

De luxe van deze woning, is de fraaie ligging en ook de zeer goede staat van onderhoud. Wie meer luxe verlangt, kan dat hier naar eigen smaak toevoegen.

Samenvatting

Voorzieningen

Dakraam
Rolluiken

Hypotheek & Financiering

Locatie

Online biedingsplatform

Direct contact

Geïnteresseerd? Plan een bezichtiging of neem direct contact op met de adverteerder van deze woning.

Please select form to show

Meer woningen

Bricknet - Woonhuis - Huur - Wolphaertsbocht 3083 MS Rotterdam (Carnisse)
Huur
Bricknet - Woonhuis - Huur - Silodam 142 1013 AS Amsterdam (Houthavens)
Huur
€ 2.150
Bricknet - Woonhuis - Huur - Groeneweg 8012 AP Zwolle (Oud-Assendorp)
Huur

Vraag een bezichtiging aan

Stuur een bericht

Woning melden

Met jouw hulp houden we ons aanbod actueel en schoon. Alvast bedankt!