Vecht 16 5172 BT Kaatsheuvel

€ 237.500
k.k.
Bricknet - Woonhuis - Koop - Vecht 16 5172 BT Kaatsheuvel Noord-Brabant

Over deze woning

Starters en jonge gezinnen opgelet! Deze te moderniseren tussenwoning met drie slaapkamers, bijkeuken en ruime tuin gelegen op het westen biedt tal van mogelijkheden! De woonkamer kan aan de achtergevel over de volle breedte worden uitgebouwd. Ook kunt u een extra slaapkamer op de zolder realiseren door een vaste trap te laten plaatsen. De woning bevindt zich tegenover een basisschool in de gewilde woonwijk De Draaiboom met een leuke speeltuin voor uw kinderen op loopafstand. Een fijne plek om te wonen voor uw kinderen en u zelf! Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Interesse gewekt? Bel ons, wij leiden u graag rond voor een bezichtiging.

INDELING:

Begane grond
De gehele begane grond is voorzien van een kale betonvloer.

Hal
Toiletruimte is deels betegeld en is voorzien van een duo toiletblok en fonteintje. De meterkast heeft 5 groepen en 2 aardlekschakelaars. Trapopgang naar de eerste verdieping.

Keuken
De basic witte keuken is aan de voorzijde van de woning gelegen. Er bevindt zich geen apparatuur in deze keuken. De keuken staat in open verbinding met de woonkamer.

Woonkamer
Vanuit de woonkamer kijkt u de tuin in. Er bevindt zich een voorraadkast onder de trap. Via de woonkamer heeft u toegang tot de ruime bijkeuken.

Eerste verdieping
De drie slaapkamers dienen opnieuw afgewerkt te worden. De betegelde badkamer is basic met douche, wastafel, planchet en spiegel. Er is een raam voor natuurlijke ventilatie.

Tweede verdieping
Middels de vlizotrap komt u op de zolderverdieping. Hier hangt de C.v.-combiketel (onderhouden in juli 2021). Door de hoge kap kan er makkelijk een extra ruime slaapkamer worden gerealiseerd.

Tuin
De achtertuin is op het westen gelegen. De tuin is omzoomd door een houten schutting/haag en er is een achterom.
De voortuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd.

Algemeen
– Bouwjaar: 1989
– Perceeloppervlakte: 127 m²
– Inhoud: 302 m³
– Gebruiksoppervlakte wonen: 74 m²
– Gebruiksoppervlakte overige inpandige ruimte: 13 m²
– LET OP: de plattegronden zijn in spiegelbeeld!
– Aanvaarding in overleg.

Tot slot
Een woning ziet, voelt en beleeft u pas echt bij een vrijblijvende bezichtiging. Bel of mail ons voor een afspraak. Wij leiden u graag rond in deze woning.

Bij een verkoop wordt als basis gebruik gemaakt van het model van de koopovereenkomst, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopovereenkomst wordt standaard de verplichting tot het storten van een waarborgsom of het stellen van een bankgarantie door de koper ter grootte van 10% van de koopsom opgenomen.
Een koopovereenkomst komt tot stand onder de opschortende voorwaarde dat beide partijen de koopovereenkomst ondertekenen. Partijen kunnen derhalve noch aan een mondelinge overeenkomst, noch aan een schriftelijke bevestiging daarvan, rechten ontlenen.
Deze presentatie bestaat uit vrijblijvende informatie en is met de grootste zorg samengesteld, echter aan de inhoud van deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend. Indelingstekeningen en maatvoeringen zijn slechts indicatief, kunnen afwijken van de werkelijke situatie en zijn uitsluitend bedoeld om een indruk te geven van de indeling.

Samenvatting

Voorzieningen

Natuurlijke ventilatie
Tv kabel

Hypotheek & Financiering

Locatie

Online biedingsplatform

Direct contact

Geïnteresseerd? Plan een bezichtiging of neem direct contact op met de adverteerder van deze woning.

Please select form to show

Meer woningen

Bricknet - Woonhuis - Huur - Wolphaertsbocht 3083 MS Rotterdam (Carnisse)
Huur
Bricknet - Woonhuis - Huur - Silodam 142 1013 AS Amsterdam (Houthavens)
Huur
€ 2.150
Bricknet - Woonhuis - Huur - Groeneweg 8012 AP Zwolle (Oud-Assendorp)
Huur

Vraag een bezichtiging aan

Stuur een bericht

Woning melden

Met jouw hulp houden we ons aanbod actueel en schoon. Alvast bedankt!