Venuslaan 7 9742 KH Groningen

€ 240.000
k.k.
Bricknet - Woonhuis - Koop - Venuslaan 7 9742 KH Groningen Groningen

Over deze woning

In de jaren zestig en zeventig van de vorige eeuw zijn aan de noordzijde van de stad Groningen een aantal uitbreidingswijken gerealiseerd om de groei van de stad aan te kunnen. Eén van deze wijken betreft Paddepoel, tegenwoordig ‘verdeeld’ in Paddepoel Noord en Zuid. De wijk kent een gunstige ligging. In de eerste plaats ten opzichte van het Zernike Complex, op korte fietsafstand van Paddepoel. Ook is de ligging gunstig ten opzichte van de uitvalswegen – met name de noordelijke en westelijke ringweg – en bijvoorbeeld het nabijgelegen noorderstation met spoorverbinding naar het hoofdstation en richting de provincie. Tot slot is ook de gezellige binnenstad van Groningen – via het groene Noorderplantsoen – binnen een minuut of tien per fiets te bereiken. Kortom, een heerlijke locatie om te wonen!

Lagro Ebens heeft de opdracht gekregen van de huidige eigenaren van de Venuslaan 7 om hun uiterst verzorgde woning te verkopen. Het betreft een praktische eengezinswoning, type rijwoning in een rij van zes soortgelijke woningen. Kenmerk van de woning is ten eerste de interne ruimte, onder andere als gevolg van de hoge gootlijn. Hierdoor is de eerste verdieping net zo efficiënt te gebruiken als de begane grond. Het tweede wat direct opvalt is de aanwezigheid van kunststof kozijnen, uiteraard compleet met isolerende beglazing. Hierdoor is het geheel ook onderhoudsarm te noemen. Voor en achter de woning is een verzorgde siertuin gelegen, waarbij de – eveneens onderhoudsarme – achtertuin aansluit op een brandgang en beschikt over een stenen berging.

De indeling is zoals beschreven functioneel te noemen. Ten eerste vanwege de doorzon woonkamer met een keurige laminaatvloer en de dichte keuken, voorzien van een nette keuken en buitendeur. Het geheel wordt gecompleteerd op de begane grond door het keurig toilet, de trapopgang naar de eerste verdieping en -kast. Op de eerste verdieping leidt de overloop met vaste kast en trapopgang naar de tweede verdieping naar drie functionele slaapkamers waarvan twee met vaste kasten. Ook de moderne badkamer is op deze woonlaag gesitueerd, compleet met ligbad, douchecabine, wastafelmeubel en wandcloset. De tweede verdieping biedt tot slot ook plaats aan een overloop met berg- en stookruimte maar ook de vierde slaapkamer met laminaatvloer en dubbele dakramen.

Samenvatting

Voorzieningen

Dakraam
Tv kabel

Hypotheek & Financiering

Locatie

Online biedingsplatform

Direct contact

Geïnteresseerd? Plan een bezichtiging of neem direct contact op met de adverteerder van deze woning.

Please select form to show

Meer woningen

Bricknet - Woonhuis - Huur - Wolphaertsbocht 3083 MS Rotterdam (Carnisse)
Huur
Bricknet - Woonhuis - Huur - Silodam 142 1013 AS Amsterdam (Houthavens)
Huur
€ 2.150
Bricknet - Woonhuis - Huur - Groeneweg 8012 AP Zwolle (Oud-Assendorp)
Huur

Vraag een bezichtiging aan

Stuur een bericht

Woning melden

Met jouw hulp houden we ons aanbod actueel en schoon. Alvast bedankt!