Versproncklaan 3 1701 XE Heerhugowaard

€ 267.500
k.k.
Bricknet - Woonhuis - Koop - Versproncklaan 3 1701 XE Heerhugowaard Noord-Holland

Over deze woning

LET OP: AANVRAGEN VOOR EEN BEZICHTIGING VIA DE MAIL.

Bieden en wonen verkoopt deze woning via een uniek en transparant online biedproces.
Geïnteresseerden kunnen zich na bezichtiging aanmelden om deel te nemen aan het biedproces, waarbij de woning bij opbod tegen het “beste” bod verkocht zal worden.

NB. De getoonde vraagprijs €267.500 is een scherpe vanaf prijs. Biedingen kunnen worden geplaatst vanaf de getoonde vanaf prijs. De verkoper brengt de verkoopkosten bij de koper in rekening. Dit bedrag van EUR 1500,- (incl. BTW) wordt automatisch bij uw bieding opgeteld en wordt daardoor onderdeel van de koopsom. Om die reden kan het makkelijker in de hypotheek meegefinancierd worden.

Een fijne eengezinswoning in een kindvriendelijke woonwijk!

Deze tussenwoning uit 1971 beschikt over een heerlijke doorzon woonkamer met een dichte knappe keuken, heeft 3 slaapkamers en badkamer met ligbad op de eerste verdieping en een tweede verdieping voor eventueel een 4e slaapkamer. Daarnaast beschikt de woning over een tuin met stenen berging. De woning ligt midden in een kindvriendelijke woonwijk van Heerhugowaard te weten de Schilderswijk. De winkels, scholen en div. sportvoorzieningen zijn op loopafstand. De uitvalswegen naar de grote steden zijn goed en tevens is er een treinstation van nog geen 10 minuten fietsen.

Woonoppervlakte van 116 m2 – Fijne doorzonwoonkamer met voor en achter een tuin en voor een vrij uitzicht! – Begane grond is een betonnen vloer, verdiepingen van hout – de woning is voorzien van dubbele beglazing – Beschutte achtertuin met stenen berging – In totaal vier slaapkamers – De woning is deels geïsoleerd, onder de woning als in de spouwmuren, het draagt energielabel C.

1. Wonen en koken: Een betegelde Entree/hal met (zwevend) toilet, meterkast, indoorkast en trapopgang naar de verdieping, keuken en woonkamer. Woonkamer heeft een houten top eiken vloer – de betegelde keuken is voorzien van een ruim aantal keukenkastjes en laden en hebben een soft close. Is in goede conditie met en koel-vries combinatie, oven en een magnetron. De keuken is voorzien van een 10 liter warmte boiler. In de keuken is er een aansluiting voor een vaatwasmachine, wasmachine en droger. De wasmachine en droger kunnen zowel in de keuken als op de 2e verdieping worden aangesloten.

2. Slaapkamers en badkamer: In totaal 4 slaapkamers met veel lichtinval en een nette betegelde badkamer met ligbad! en zwevend toilet. De kamer op de 2e verdieping biedt de mogelijkheid een nog ruimere kamer van te maken. Achter de schotten zit zo ongeveer nog 20 m2 extra ruimte!! Handig om spullen te bergen maar ook een goede mogelijkheid om er dakkapel(len) te plaatsen, eventueel over de gehele breedte wat voor nog meer extra ruimte geeft. Je kan hier een heerlijk eigen thuis van maken. Op de 1e eerste verdieping, slaapkamer aan de oostzijde is voorzien van een wastafel met meubel. De bovenverdiepingen hebben een houten vloer. Badkamer is betegeld en voorzien van toilet en ligbad.

3. Voor- en Achtertuin: Voor is gedeeltelijk betegeld en beschut, met uitzicht over een grasveld en speeltuin. De achtertuin is betegeld en beschut, gesitueerd op het westen. De tuin heeft een vlonder tegen de berging aan, een heerlijke plek om vanaf dit punt van de zon te genieten. Ruime stenen berging voorzien van elektra en achter een steeg om gemakkelijk doorgang te hebben tot de achtertuin.

4. Kenmerken woning: Perceeloppervlakte 171 m². Gebruiksoppervlakte wonen 116 m² Inhoud 377 m³. Oppervlakte externe bergruimte 8 m². Indeling aantal bouwlagen 3. Aantal kamers 5 Energieverbruik: Verwarmingssysteem c.v.-ketel met A label. Type Remeha Advanta 28c Bouwjaar 2017 Eigendom. Tuin: Type Ligging tuin achter met eigen berging voorzien van electra. De voortuin oostelijk gesitueerd, deels betegeld en een vrij uitzicht op een speelveld en speeltuin. Parkeergelegenheid en openbaar parkeren.

5. Bezichtigingen:
Doordat de verkoper voor het Samen Doen pakket heeft gekozen zal de verkoper zelf de bezichtigingen doen. Na aanmelding voor een bezichtiging zal de verkoper zelf contact opnemen om een afspraak te maken.
Wij verplichten gegadigden eerst een woning te bezichtigen, alvorens een bod kan worden geplaatst op de woning. Bij de bezichtigingen wordt rekening gehouden met de geldende RIVM maatregelen. individuele (max 2 personen) kijkmomenten en de anderhalve meter afstand is verplicht. Er kan op geen andere manier worden geboden dan via het platform van Bieden en Wonen.

6. Biedrondes:
Op de pagina van de betreffende woning op de Bieden en Wonen website vind je de begin en eindtijd van de biedronde(s).

7. Biedprocedure:
Biedingen kunnen uitsluitend worden gedaan via het online biedsysteem van Bieden en
Wonen binnen de getoonde veiling datum- en tijd. Na afloop van de biedronde heeft
verkoper het gun recht van maximaal 3 werkdagen. De koper behoudt de wettelijke 3 dagen
bedenktijd na het tekenen van de koopovereenkomst en het gunnen van de woning.

Op de Bieden en Wonen website kunt u additionele informatie inzien of downloaden.

Deze tekst is door ons kantoor met de meeste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden.

NEN-2580 normering
De gepubliceerde oppervlakte en metrages van deze woning zijn door een onafhankelijke
partij samengesteld in de vorm van een meetrapport, conform de NEN 2580 normering voor
oppervlakte metingen.

Samenvatting

Voorzieningen

Hypotheek & Financiering

Locatie

Online biedingsplatform

Direct contact

Geïnteresseerd? Plan een bezichtiging of neem direct contact op met de adverteerder van deze woning.

Please select form to show

Meer woningen

Bricknet - Woonhuis - Huur - Wolphaertsbocht 3083 MS Rotterdam (Carnisse)
Huur
Bricknet - Woonhuis - Huur - Silodam 142 1013 AS Amsterdam (Houthavens)
Huur
€ 2.150
Bricknet - Woonhuis - Huur - Groeneweg 8012 AP Zwolle (Oud-Assendorp)
Huur

Vraag een bezichtiging aan

Stuur een bericht

Woning melden

Met jouw hulp houden we ons aanbod actueel en schoon. Alvast bedankt!