Vinkebuurt 34 2471 XC Zwammerdam

€ 575.000
k.k.
Bricknet - Woonhuis - Koop - Vinkebuurt 34 2471 XC Zwammerdam Zuid-Holland

Over deze woning

Royale 2-onder-1 kapwoning met extra grote garage, eigen oprit voor meerdere auto’s, 5 slaapkamers en fraai groen uitzicht aan de voorzijde

Robuust en stoer waren de woorden die bouwer van deze woning ongetwijfeld voor ogen had met het ontwerpen van deze woning. Hardhouten binnenkozijnen, robuuste wenteltrappen, sierbalken, stevige tussenmuren, schoon metselwerk, allemaal elementen waar de degelijkheid vanaf straalt.
Met deze robuuste en degelijke basis is hier een prachtige woning van te maken waar moderne strakke lijnen goed gecombineerd kunnen worden met stoere en industriële elementen.
Locatie en uitzicht zijn uitstekend. Aan de voorzijde ligt de woning aan een leuke groenstrook met waterpartij.
En voor wie Zwammerdam nog niet kent, hier woon je heerlijk dorps, net buiten het stedelijke gebied van Alphen aan den Rijn. In het dorp zelf is een basisschool (die bijna om de hoek ligt) en kinderopvang, net als enkele buurtwinkels. Langs de Oude Rijn ben je in een klein kwartiertje op de fiets in Alphen aan den Rijn en ook het Nieuwkoopse plassengebied met prachtige wandel-, en fietsroutes liggen binnen handbereik. Uitvalsweg N11/A12 brengt u snel naar de omliggende steden als Leiden, Gouda, Utrecht en Zoetermeer.

Begane grond
De entree van de woning bevindt zich aan de zijgevel, de halfronde vorm van het trappenhuis vormt letterlijk de kenmerkende spil van de woning. In de L-vormige woonkamer zijn diverse robuuste kenmerken aanwezig zoals sierbalken tegen het plafond en een gashaard met stenen ombouw. De schuifpui aan de achterzijde en 4 ramen aan de voorzijde zorgen voor een mooie hoeveelheid licht.
Een leuk en speels detail van de architect is de aan 2 zijden uitgebouwde keuken. Deze is tijdens de bouw met zorg en oog voor luxe en detail uitgekozen, maar misschien nu wel toe aan een update. Datzelfde geldt voor het naastgelegen toilet. Vanuit de keuken is de achtertuin bereikbaar welke met een afmeting van ca. 12 x 6,5 meter voldoende ruimte biedt om lekker buiten te zitten en te tuinieren. Een mooie grote garage met zadeldak zal menig (mannen)hart sneller doen kloppen. Voor veel doeleinden geschikt vanwege de hoogte (deels 4,60m), de extra bergvliering, de aanwezigheid van water, verwarming, ramen en krachtstroom.

Eerste verdieping
Overloop met toegang tot 3 slaapkamers. De 2 grootste slaapkamers hebben beide een schuifkastenwand. Er is een separaat 2e toilet, direct naast de badkamer. Mooi in jaren ’80 stijl betegeld met een ligbad (met daarachter een spiegelwand), 2 wastafels en een bidet.

Tweede verdieping
Heerlijk royale slaapkamer over de volle breedte van de woning (6.15m) met dakkapel. De tweede slaapkamer, ook met dakkapel, is opgesplitst in 2 aparte ruimtes. Beide slaapkamers hebben knieschotten die zorgen voor extra bergruimte. De derde deur op de overloop geeft toegang tot de CV-ruimte. Een luik in het plafond van de overloop biedt toegang tot een vliering/opslag over de gehele breedte van de woning.

Bijzonderheden
– Aluminium kozijnen met dubbele beglazing
– Oprit t.b.v. 2 tot 3 auto’s
– Oplevering in overleg, kan vlot
– De woning is voorzien van vloerisolatie en dubbele beglazing
– Verkopers hebben de woning recentelijk niet zelf bewoond waardoor aanvullende clausules van toepassing zijn

Interesse in deze woning? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in de regio Alphen aan den Rijn en omgeving vindt u op Funda.

Deze informatie is met zorgvuldigheid samengesteld. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Mochten er onverhoopt onjuistheden staan vermeld dan wordt onzerzijds echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Samenvatting

Voorzieningen

Schuifpui
Tv kabel

Hypotheek & Financiering

Locatie

Online biedingsplatform

Direct contact

Geïnteresseerd? Plan een bezichtiging of neem direct contact op met de adverteerder van deze woning.

Please select form to show

Meer woningen

Bricknet - Woonhuis - Huur - Wolphaertsbocht 3083 MS Rotterdam (Carnisse)
Huur
Bricknet - Woonhuis - Huur - Silodam 142 1013 AS Amsterdam (Houthavens)
Huur
€ 2.150
Bricknet - Woonhuis - Huur - Groeneweg 8012 AP Zwolle (Oud-Assendorp)
Huur

Vraag een bezichtiging aan

Stuur een bericht

Woning melden

Met jouw hulp houden we ons aanbod actueel en schoon. Alvast bedankt!