Von Liebigweg 46 1097 RP Amsterdam

€ 615.000
k.k.
Bricknet - Woonhuis - Koop - Von Liebigweg 46 1097 RP Amsterdam Noord-Holland

Over deze woning

U HEEFT EEN OBJECTCODE NODIG ALS U ONS BELT. DE CODE IS: 59930
**Let op voorrangsregeling de Alliantie **

Een unieke kans! Een fantastische kans tot het realiseren van een prachtige eengezinswoning met voor én achtertuin op een geweldige locatie in de Watergraafsmeer!

Deze voormalige huurwoning, dient nog volledig opgeknapt te worden, maar biedt alles waar een jong gezin naar op zoek is. Een heerlijke woonkamer met openslaande deuren naar de achtertuin van ca 37 m², twee slaapkamers op de eerste verdieping en een zolder waar mogelijk door middel van een dakkapel nog een slaapkamer gerealiseerd kan worden. Wel beschikt de woning al over 9 zonnepanelen op het dak!

De woning is gelegen op erfpacht, welke is afgekocht tot en met 15 december 2061.

Ondanks de huidige omstandigheden bent u van harte welkom voor een bezichtiging, waarbij we wel de volgende maatregelen strikt in acht nemen:
– bezichtigingen deden wij op voorhand al en nu nog steeds op afspraak en tijdstip;
– wij reserveren voor u 15 minuten per bezichtiging, dus gelieve echt op tijd te komen;
– u bent van harte welkom met maximaal 2 mensen inclusief kinderen en/of aankoopmakelaar;
– als er toch nog kijkers binnen zijn, vragen wij u vriendelijk even buiten te wachten;
– wij schudden geen handen;
– wij houden minimaal 1,5 m. afstand tijdens de bezichtiging, gelieve u daar ook aan te houden voor ieders gezondheid;
– heeft u een loopneus, hoest u of voelt u zich verkouden of koortsig? Dan verzoeken wij u in deze tijd echt thuis te blijven.

Omgeving:
Het appartement is gelegen in het kindvriendelijke en rustige Amsteldorp in de Watergraafsmeer, op steenworp afstand van het Amstelstation met diverse eetgelegenheden en winkels. Op fietsafstand van De Pijp en Oost/Watergraafsmeer en het centrum met diverse winkels, eetgelegenheden en cafe’s en om de hoek van de ring en het openbaar vervoer . Station Amsterdam Amstel ligt op loopafstand. En gelegen nabij sportvelden en scholen. De woonwijk is ruim opgezet en bijzonder groen!

Indeling:
Voortuin, entree in tochtportaal, doorloop naar de hal met toegang tot het toilet, de half open keuken en de trap naar boven. De keuken, casco, heeft een zeer groot raampartij met veel lichtinval. Vanuit de keuken én vanuit de hal heb je de toegang tot de woonkamer over de gehele breedte van de woning. Door de dubbele openslaande deuren bereik je de tuin, welke gelegen is op het oosten.
Eerste verdieping heeft drie slaapkamers, een smalle badkamer en de vaste trap naar zolder.
Op dit moment is de zolder nog overige inpandige ruimte, maar met een dakkapel zou je deze ook kunnen omzetten tot een slaapkamer.

Bijzonderheden:
– Kluswoning;
– Bouwjaar 1950;
– Woning voorzien van achtertuin én voortuin;
– Achtertuin van ca 37 m², gelegen op het zuiden;
– Woonoppervlakte circa 82 m² conform NEN2580;
– Erfpacht, canon afgekocht tot en met 15 december 2061;
– Vaste projectnotaris Notariskantoor Brummelhuis in Amsterdam;

Wat u verder moet weten:
– Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
– Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
– Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
– Woning wordt as is verkocht;
– Niet bewoning-, asbest en ouderdomsclausule van toepassing;
– Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor;
– Oplevering per direct.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij inschrijving geldig. Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op benopzoek.nl, geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van woensdag 01 september om 12.00 uur.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op benopzoek.nl/voorrang-huurders – en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Samenvatting

Voorzieningen

Hypotheek & Financiering

Locatie

Online biedingsplatform

Direct contact

Geïnteresseerd? Plan een bezichtiging of neem direct contact op met de adverteerder van deze woning.

Please select form to show

Meer woningen

Bricknet - Woonhuis - Huur - Wolphaertsbocht 3083 MS Rotterdam (Carnisse)
Huur
Bricknet - Woonhuis - Huur - Silodam 142 1013 AS Amsterdam (Houthavens)
Huur
€ 2.150
Bricknet - Woonhuis - Huur - Groeneweg 8012 AP Zwolle (Oud-Assendorp)
Huur

Vraag een bezichtiging aan

Stuur een bericht

Woning melden

Met jouw hulp houden we ons aanbod actueel en schoon. Alvast bedankt!