Vuurdoorn 55 6226 WT Maastricht

€ 319.000
k.k.
Bricknet - Woonhuis - Koop - Vuurdoorn 55 6226 WT Maastricht Limburg

Over deze woning

DEZE WONING WORDT U AANGEBODEN DOOR TIJS & CYRIL MAKELAARDIJ:

In een leuke en kindvriendelijke buurt (Keerderstraatje) gelegen moderne tussengelegen woning met 3 slaapkamers en mooie tuin (op het Westen) gelegen met berging en achterom.

Typering:
Nabij diverse winkels, openbaar vervoervoorzieningen, sportvelden en (internationale) scholen. Natuurgebied Savelsbosch en de golfbaan van Cadier en Keer liggen in de directe omgeving. De aansluiting op de A2 en de aansluiting op de Maastrichtse ringweg N278 zijn gemakkelijk te bereiken.

Begane grond:
Voortuin, entree, toilet met wandcloset en fonteintje, meterkast, trapkast, woonkamer (totaal circa 38 m2) met schuifpui naar overdekt terras, U vormige keuken aan de voorzijde alwaar een aanrechtcombinatie voorzien van inductiekookplaat, wasemkap, koelkast, combi magnetron/oven, vaatwasser en diepvries, overdekt terras (circa 10 m2) berging (circa 5,5 m2) alwaar aansluiting wasmachine en droger, mooi aangelegde diepe en zonnige tuin met diverse terrassen en achterom.

De begane grond is grotendeels voorzien van een mooie natuurstenen vloer.

1e verdieping:
Overloop, slaapkamer I (circa 19 m2) met dakkapel (2007) en vaste kastenwand, slaapkamer II (2,69 x 3,65) moderne badkamer (2,42 x 2,07) voorzien van vaste wastafel in badmeubel, douche, design radiator en toilet.
De verdiepingsvloer is grotendeels voorzien van een laminaatvloer.

2e verdieping:
Slaapkamer III (circa 10 m2) voorzien van 2 dakvensters met screens, berging in knieschot, laminaatvloer en berging alwaar c.v.-gas huur 2012 (maandelijkse kosten circa Euro 40,00).

Algemeen:
Bouwjaar: 1988.
Perceeloppervlakte: 131 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 95 m2, inhoud: circa 346 m3.
De woning is voorzien van dakisolatie, spouwmuurisolatie, vrijwel geheel dubbele beglazing en diverse rolluiken.
Aanvaarding: november 2021.
Indien er in de woning huurtoestellen aanwezig zijn zoals CV-ketel, boiler, zonnepanelen, mechanische ventilatie etc. dan dienen deze door de koper te worden overgenomen.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Samenvatting

Voorzieningen

Dakraam
Rolluiken
Schuifpui
Tv kabel

Hypotheek & Financiering

Locatie

Online biedingsplatform

Direct contact

Geïnteresseerd? Plan een bezichtiging of neem direct contact op met de adverteerder van deze woning.

Please select form to show

Meer woningen

Bricknet - Woonhuis - Huur - Wolphaertsbocht 3083 MS Rotterdam (Carnisse)
Huur
Bricknet - Woonhuis - Huur - Silodam 142 1013 AS Amsterdam (Houthavens)
Huur
€ 2.150
Bricknet - Woonhuis - Huur - Groeneweg 8012 AP Zwolle (Oud-Assendorp)
Huur

Vraag een bezichtiging aan

Stuur een bericht

Woning melden

Met jouw hulp houden we ons aanbod actueel en schoon. Alvast bedankt!