Waterkers 13 1689 PG Zwaag

€ 265.000
k.k.
Bricknet - Woonhuis - Koop - Waterkers 13 1689 PG Zwaag Noord-Holland

Over deze woning

LET OP Helaas is het door de zeer grote belangstelling niet meer mogelijk om een bezichtiging in te plannen.

Gunstig gelegen naast een waterpartij en brug hebben wij het genoegen u deze moderne, ruime en zonnig gelegen hoekwoning aan te mogen bieden! De woning is gelegen in de wijk Risdam-Noord.

De woning is centraal gelegen t.o.v. supermarkt en andere winkels, huisarts en apotheek, sportcomplex, scholen, maar ook uitvalswegen richting Amsterdam, Alkmaar en Den Helder zijn zeer snel en goed bereikbaar.

Om u een idee te geven en om wellicht een beeld te kunnen vormen van het geheel, omschrijven wij hieronder de hoekwoning.

U komt binnen in de ruime hal met moderne groepenkast, de lichte trapopgang en een entree naar de ruime en open woonkamer. De woonkamer heeft een mooie moderne houten vloer (eiken) en een lichte, open, moderne keuken. De keuken is gebroken wit van kleur. De keuken heeft een oven, royale koel-vries combinatie, magnetron, vaatwasser en een kookgelegenheid. De keuken heeft een mooi granieten aanrechtblad in contrasterend antraciet. Omdat de woning de laatste in het huizenblok is, heeft de woning ook lichtinval via een zijraam in de woning.

Via de tussenruimte (boet) aan de achterzijde van de woning komt u in de zonnig gelegen bestraatte tuin waar het fijn toeven is. In de zonnige tuin bevindt zich tevens een aangebouwde stenen schuur waar gemakkelijk enkele fietsen c.q. scooter in kunnen staan.

Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en een moderne geheel betegelde badkamer met een ruime inloopdouche met rain-shower, hangtoilet en een brede wastafelcombinatie (dit geheel is ongeveer 1,5 jaar geleden vernieuwd).

De slaapkamers zijn van een prima formaat (groot, middelgroot en een wat kleiner formaat) waar bijvoorbeeld zeer gemakkelijk een bed en bureau en kast in zouden kunnen staan. Via de vaste trap naar de zolderverdieping komt u op de overloop waar zich de cv-installatie (Remeha) en een luchtsysteem-box bevinden. Er is voldoende wegzetruimte aanwezig. Via een deur komt u in een royale ruimte met zijraam en hoge nok, waar zeer gemakkelijk een 4e slaapkamer te realiseren is.

De raamkozijnen in de woning zijn van kunststof en de ramen zijn van HR ++ glas. Er zijn 2 toiletten in de woning aanwezig, op de benedenverdieping en op de verdieping boven. Parkeren kunt u veelal voor de deur. Wij laten u de woning graag vrijblijvend zien! Om elke gegadigde een gelijke kans te geven te kunnen kopen zullen wij een open huis organiseren waarna u vrijblijvend een eenmalig bod o.v.v. gunning kunt doen.

Vraag altijd naar de lijst van zaken. De in deze brochure omschreven zaken horen niet altijd bij de woning en gaan soms mee en zijn soms ter overname.

Deze woning is gemeten volgens de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning met veel zorg hebben opgemeten kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. Noch verkoper noch de makelaar accepteert enige aansprakelijkheid voor deze verschillen. De maatvoeringen worden door ons gezien als zuiver indicatief. Indien de exacte maatvoering voor u van belang is, raden wij u aan de maten zelf te (laten) meten. In dit kader merken wij op dat het Ministerie van VROM bij de basisregistraties een afwijking van 15% toelaatbaar acht. Wij gaan uit van eenzelfde toelaatbaar verschil. Hierbij zijn geen interpretatieverschillen in meegenomen. Deze kunnen leiden tot een extra verschil.

Alle genoemde maten en jaartallen zijn circa en zuiver indicatief.
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De koopakte betreft een standaard-NVM koopovereenkomst met een aantal aanvullende artikelen, zoals:
– ouderdomsclausule (bij woningen ouder dan 20 jaar)
– asbestclausule (bij woningen van voor 1993)
– notarisclausule (maximum aan kosten voor verkoper en tijdsbepaling)
– meetclausule (aansprakelijkheid verkoper en makelaar)
– voorbehoud akkoord hypotheekbank verkoper (indien van toepassing)
– niet-bewonersclausule (uitsluitend indien van toepassing)
– overige clausules voor zover van toepassing

Samenvatting

Overdracht
Aangeboden sinds
23/08/2021
Verkoop of Verhuur
Status
Aanvaarding
Eigendomssituatie
Bouw
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Hoekwoning
Bouwjaar
Soort bouw
Bestaande bouw
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
Perceeloppervlakte
Inhoud
Indeling
Aantal kamers
5 kamers
Aantal slaapkamers
4 slaapkamers
Aantal badkamers
1 badkamers
Energie
Energielabel
Isolatie
Dakisolatie, Dubbel glas, Hr-glas, Muurisolatie, Vloerisolatie
Verwarming
Cv-ketel
Buitenruimte
Achtertuin
Ligging
Zuiden

Voorzieningen

Glasvezelkabel
Tv kabel
Verkoper
Naam Verkoper
Telefoonnummer Verkoper

Hypotheek & Financiering

Locatie

Online biedingsplatform

Direct contact

Geïnteresseerd? Plan een bezichtiging of neem direct contact op met de adverteerder van deze woning.

Please select form to show

Meer woningen

Bricknet - Woonhuis - Huur - Wolphaertsbocht 3083 MS Rotterdam (Carnisse)
Huur
Bricknet - Woonhuis - Huur - Silodam 142 1013 AS Amsterdam (Houthavens)
Huur
€ 2.150
Bricknet - Woonhuis - Huur - Groeneweg 8012 AP Zwolle (Oud-Assendorp)
Huur

Vraag een bezichtiging aan

Stuur een bericht

Woning melden

Met jouw hulp houden we ons aanbod actueel en schoon. Alvast bedankt!