Wilhelminastraat 8 2411 CZ Bodegraven

€ 300.000
k.k.
Bricknet - Woonhuis - Koop - Wilhelminastraat 8 2411 CZ Bodegraven Zuid-Holland

Over deze woning

Halfvrijstaand woon-/winkelpand in centrum van het dorp

In het centrum van Bodegraven staat dit karakteristieke halfvrijstaande woon-/winkelpand. Een object dat door de ligging veel mogelijkheden biedt.

Voorzieningen zoals winkels, restaurants, supermarkten, trein- en busstation, bibliotheek en andere openbare voorzieningen zijn op loopafstand. Tevens zijn de uitvalswegen naar de grote steden van de Randstad (via de A-12 en de N-11) op enkele minuten afstand. De natuurgebieden van de Reeuwijkse en Nieuwkoopse Plassen zijn op fietsafstand.

Op dit moment is het pand in gebruik als restaurant met bovenwoning maar door de bestemming ‘Gemengd’ biedt het diverse gebruiksmogelijkheden.

Bestemming (bron website ruimtelijkeplannen.nl):
Het pand valt onder bestemmingsplan “Kern Bodegraven” met bestemming “Gemengd-4”. De voor Gemengd – 4 aangewezen gronden zijn in beginsel bestemd voor:
-dienstverlening;
-horeca en ondersteunende horeca met bijbehorende terrassen;
-maatschappelijke voorzieningen;
-detailhandel;
-bedrijven;
-wonen;
-kamerverhuur en logies;
-het behoud, beheer en herstel van de cultuurhistorische en monumentale waarden van gebouwen, ter plaatse van de aanduiding ‘cultuurhistorische waarden’;

Evenwel dient een specifieke sub-bestemming (bijv. kamerverhuur!) dan al wel aan het pand te zijn toegekend. Dat is in dit geval (nog) niet aan de orde!!

Voorgaande bestemmingsomschrijving dient te allen tijde door de kopende partij of diens makelaar bij de gemeente c.q. omgevingsdienst (ODMH) zelf geverifieerd te worden. Verkopend makelaar staat niet in voor de onjuistheid of onvolledigheid in bovenstaande.

Indeling
Begane grond:
Op de begane grond bevindt zich het restaurant met aan de voorzijde het zitgedeelte van ruim 52 m2, twee separate toiletruimten en aan achterzijde de balie met doorgang naar de aangebouwde en uitgebreide restaurantkeuken.

1e verdieping:
Via een trapopgang vanaf de begane grond komt u op de 1e verdieping. Vanaf de overloop zijn de bergvliering (d.m.v. vlizotrap), opstelplaats cv-ketel (ATAG, 2013) en boilervat, 4 slaapkamers en de badkamer (gedateerd, met ligbad en toilet) te bereiken. Deze verdieping is in de laatste jaren als opslagruimte gebruikt en is in eenvoudige/gedateerde staat.

Algemeen:
Technisch verkeert het object in goede staat. De begane grond is voorzien van een betonnen vloer, de verdiepingsvloer is van hout. Geheel voorzien van houten kozijnen met dubbel glas. Warm water voorziening en verwarming geschiedt d.m.v. gasgestookte cv-combiketel en tevens boilervat voor restaurantkeuken. Van steen gemetselde gevels, voorgevel is recent opnieuw gereinigd en gevoegd.

Bijzonderheden:
• Woonoppervlakte ca. 158 m² en 14 m² onbenoemde ruimte;
• Inhoud ca. 430 m3;
• Perceelgrootte 140 m²;
• Gebruik als winkel, woning, bedrijfspand of combinatie van wonen en werken ook toegestaan.
• Tevens geschikt object als (particuliere) belegging!
• Oplevering in overleg;

Interesse? Neemt u contact op met ons kantoor voor het maken van een afspraak, wij verzorgen u graag een rondleiding door het pand.

U en uw NVM makelaar zijn van harte welkom!

Samenvatting

Voorzieningen

Airconditioning
Tv kabel

Hypotheek & Financiering

Locatie

Online biedingsplatform

Direct contact

Geïnteresseerd? Plan een bezichtiging of neem direct contact op met de adverteerder van deze woning.

Please select form to show

Meer woningen

Bricknet - Woonhuis - Huur - Wolphaertsbocht 3083 MS Rotterdam (Carnisse)
Huur
Bricknet - Woonhuis - Huur - Silodam 142 1013 AS Amsterdam (Houthavens)
Huur
€ 2.150
Bricknet - Woonhuis - Huur - Groeneweg 8012 AP Zwolle (Oud-Assendorp)
Huur

Vraag een bezichtiging aan

Stuur een bericht

Woning melden

Met jouw hulp houden we ons aanbod actueel en schoon. Alvast bedankt!