Willem van Gelre-Gulikstraat 33 6137 HA Sittard

€ 250.000
k.k.
Bricknet - Woonhuis - Koop - Willem van Gelre-Gulikstraat 33 6137 HA Sittard Limburg

Over deze woning

In de wijk “Kempenhof” ligt deze ruime geschakelde twee onder een kap woning met inpandige garage, tuin met overkapping en 4 slaapkamers.

BEGANE GROND:
Via de hal met laminaatvloer en toilet met fonteintje heeft u toegang tot de L-vormige woonkamer (ca. 34 m²) met laminaatvloer. De keuken met laminaatvloer is ca. 2.47 x 2,12 meter groot en is ingericht met een nette keukeninstallatie in een lichte kleurstelling v.v. apparatuur o.a. inductiekookplaat, afzuiging en combi-oven. Vanuit de keuken is er toegang tot de bijkeuken (ca. 2,10 x 2,44 m) met de witgoedaansluitingen en toegang tot de garage en de tuin.

EERSTE VERDIEPING:
De overloop biedt toegang tot de 3 slaapkamers (ca. 5,33 x 3,30m, 3,30 x 2,69m & 4,13 x 2,10m). De 3/4 betegelde badkamer is ingericht met een ligbad, een douchecabine, een wastafel in badmeubel en een 2e toilet.

TWEEDE VERDIEPING:
Deze verdieping is bereikbaar middels een vaste trap. Hier vindt u een ruime zolderkamer (ca. 6,00 x 3,30 meter groot) uitgerust met een groot dakraam en novilonvloer. Deze zou kunnen dienen als 4e slaapkamer. Tevens bevindt zich in een aparte ruimte op deze verdieping de opstelling van de cv-ketel.

GARAGE:
Vanuit de bijkeuken bereikbare inpandige garage (ca. 6,00 x 2,81 m) met toegang tot de tuin, bovengelegen vliering en een voorgelegen oprit.

TUIN:
Geheel omsloten en beklinkerde tuin met overkapping, deze tuin heeft een uitstekende bezonning op het zuidoosten.

BIJZONDERHEDEN:
• Bouwjaar: 1987
• Perceeloppervlakte dient nog kadastraal ingemeten te worden, de kosten hiervoor zijn voor rekening koper.
• Woonoppervlakte ca. 134 m²
• Inhoud ca. 484 m³
• Dit pand is matig tot redelijk onderhouden.
• Het pand is v.v. hardhouten kozijnen met dubbele beglazing en deels rolluiken.
• Cv combiketel, type Remeha Quinta, bouwjaar 2005

De leveringsakte dient te worden gepasseerd bij de vaste projectnotaris en niet ter keuze van koper is. Dit geldt niet t.a.v. de hypotheekakte.
De projectnotaris is:
Van Agt & Dussel Notarissen
Brainpark I, gebouw Trias 2
K.P. van der Mandelelaan 100
3062 MB Rotterdam

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Samenvatting

Voorzieningen

Dakraam
Mechanische ventilatie
Rolluiken
Tv kabel

Hypotheek & Financiering

Locatie

Online biedingsplatform

Direct contact

Geïnteresseerd? Plan een bezichtiging of neem direct contact op met de adverteerder van deze woning.

Please select form to show

Meer woningen

Bricknet - Woonhuis - Huur - Wolphaertsbocht 3083 MS Rotterdam (Carnisse)
Huur
Bricknet - Woonhuis - Huur - Silodam 142 1013 AS Amsterdam (Houthavens)
Huur
€ 2.150
Bricknet - Woonhuis - Huur - Groeneweg 8012 AP Zwolle (Oud-Assendorp)
Huur

Vraag een bezichtiging aan

Stuur een bericht

Woning melden

Met jouw hulp houden we ons aanbod actueel en schoon. Alvast bedankt!