Zuidsingel 62 3811 HD Amersfoort

€ 625.000
k.k.
Bricknet - Woonhuis - Koop - Zuidsingel 62 3811 HD Amersfoort Utrecht

Over deze woning

195m2… wát een ruimte! Wonen in Amersfoorts stijlvolle binnenstad kan op verschillende manieren. De mogelijkheid die we je hier kunnen bieden, is een wel heel bijzondere. Aan de voorzijde woon je aan een zeer sfeervolle straat aan één van Amersfoorts oudste grachten midden in onze historische binnenstad, met uitzicht op wellicht het meest prestigieuze deel van de vestingwal de “Muurhuizen”. Natuurlijk op loopafstand van alle belangrijke voorzieningen zoals het station, uitstekende winkel & horecavoorzieningen, musea, theater De Flint, bioscopen en culturele wandelroutes. Op zaterdag bloemen of vers brood halen, bij Van Zanten op het terras een wijntje doen en/of een hapje eten in de Krommestraat. Het kan allemaal….. Hoewel er in dit pand tot voor kort een wijnwinkel was gevestigd, is de bestemming “gemengd” en biedt zowel de mogelijkheid voor wonen en/of werken.

Om je een idee te geven van de mogelijkheden hebben we door Schoots Architecten een nieuwe indelingsopzet laten maken, zie daarvoor de fotopresentatie. De huidige indeling is als volgt: winkelruimte met aan de achterzijde een keuken, separaat toilet, keldertoegang (stahoogte!) en berging/opslagruimte die je open zou kunnen maken om een stadstuin te creëren met een verbinding naar het er boven gelegen dakterras.

Verdieping 1: overloop, toilet en toegang tot het dakterras waar je leuk uitkijkt over de achtergelegen tuinen en huizen, twee kamers (aan de voor en achterzijde) met daar tussenin de keukenruimte welke is uitgerust met diverse inbouwapparatuur.

Verdieping 2: overloop met stookopstelling, badkamer douche en wastafel en 3e slaapkamer.
De combinatie van de énorme ruimte binnen, het dakterras (en de eventuele tuin) aan de heerlijk rustige achterzijde en dat op een gave plek middenin de stad… dat wil jij toch ook? Kom kijken, we laten het je graag zien en we informeren je graag over alle mogelijkheden!

Waar komt de naam vandaan? Nadat de oorspronkelijke stad ommuurd was, werden daar direct omheen twee verdedigingsgrachten gegraven. Een daarvan werd na de stadsuitbreiding in de vijftiende eeuw gedempt. Oorspronkelijk Zuid-Singel geheten (rb. nr. 51 van 27 januari 1914). Tot in de negentiende eeuw werden zowel Zuid- als Westsingel Singel of Cingel genoemd.

Wanneer je overweegt om je eigen woning te verkopen of wanneer je benieuwd bent naar de huidige waarde, maak dan een afspraak met ons voor een vrijblijvend verkoopadvies of een kosteloze waardebepaling. Wij hebben het huis op de juiste plek!

Interesse in dit huis? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl

Samenvatting

Voorzieningen

Glasvezelkabel
Tv kabel

Hypotheek & Financiering

Locatie

Online biedingsplatform

Direct contact

Geïnteresseerd? Plan een bezichtiging of neem direct contact op met de adverteerder van deze woning.

Please select form to show

Meer woningen

Bricknet - Woonhuis - Huur - Wolphaertsbocht 3083 MS Rotterdam (Carnisse)
Huur
Bricknet - Woonhuis - Huur - Silodam 142 1013 AS Amsterdam (Houthavens)
Huur
€ 2.150
Bricknet - Woonhuis - Huur - Groeneweg 8012 AP Zwolle (Oud-Assendorp)
Huur

Vraag een bezichtiging aan

Stuur een bericht

Woning melden

Met jouw hulp houden we ons aanbod actueel en schoon. Alvast bedankt!